pátek 1. září 2017

Bezvýkopová oprava potrubí

Bezvýkopová oprava potrubí

Pokud je potrubí zavalené nebo má špatný sklon, je stavební oprava výkopem jedinou možností. Jsme vždy připraveni na obě varianty. Bezvýkopové opravy kanalizačních potrubí.


Ať plánujete cokoli, z naší rozsáhlé palety možností vždy vybereme vhodné řešení sanace vaší kanalizace. Výsledkem je v obou případech nové potrubí z tvrzeného plastu, které nahradí potrubí stávající a zajistí jeho správnou funkčnost. Kromě bezvýkopových oprav kanalizace a vodovodního potrubí se věnujeme také rekonstrukcím revizních šachet. Zajišťuji bezvýkopové opravy kanalizace v okresech Chrudim, Hradec Králové a Pardubice. Naše znalosti, zkušenosti a používané technologie nám umožňují realizovat každ.


Non-stop služba na bezvýkopové opravy kanalizace. Používám profesionální techniku a mám let praxe v oboru. Vaše problémy s kanalizací důkladně ošetřím a vyřeším jednou provždy.


Opravu provádíme přes kanalizační šachtu následujícím postupeNejprve k poškozenému místu dopravíme „packer“ obalený sanačním rukávcem. Na poškozeném místě se obvod „packeru“ následně rozšíří stlačeným vzduchem a tkanina. S vytahováním starého potrubí se současně zatahuje nové potrubí. Tato metoda funguje tak, že se sanační pakr obalí rohoží z chemicky odolného skleněného vlákna a je napuštěna speciální bezzápachovou pryskyřicí epros.


Pakr se poté zasune do místa, kde je potřeba opravu provést a nafoukne se. Rohož se tak přitiskne na vnitřní stranu potrubí , které bylo před opravou. Predchádza mu čistenia kanalizácie, aby bola odstránená mastnota a nečistoty z ústia kanalizačného potrubia. Pokud jsou v potrubí praskliny, nebo rozsazená hrdla lze provést bezvýkopová oprava potrubí.


Bezvýkopová oprava potrubí

Pokud se zjistí, že je kanalizace zavalená, nebo hodně staticky porušená, musí se potrubí vykopat. Výhody a nevýhody bezvýkopové opravy kanaliza. Nerezové sanační vložky zlepšují statiku sanovaných částí potrubí v prùměru 5krát oproti novému potrubí , které se tímto stává znovu samonosným. Je to především výsledek nového, patentovaného řešení zámku.


Osazení vložky modifikovaným vysokotlakým pakrem (chráněno patentem) umožňuje mimo jiné také zpětnéz formování až do vystupujících. Pro případné opravy potrubí je dobré mít v zásobě i opravnou objímku, takzvaný cípant. Tyto objímky (např. Gebo) poslouží pro rychlé, spolehlivé a trvalé opravy poruch potrubí z litiny, oceli, PVC i nerezu. Opravovat s nimi můžete otvory a praskliny a lze je použít i jako spojku potrubí.


Objímky odolávají vysokému tlaku a utěsní prasklinu do dvou třetin délky. Je vhodná při prasklinách, netěsnostech, vrostlých kořenech. Sklolaminátová vrsva tvoří nové potrubí , které se skládá z organominerální třísložkové pryskyřice a třívrstvé tkaniny se sklovláknem. Kloboukovací jednotku lze použít pro přípojky DN 1mm až DN 2mm zaústěné pod úhlem 45° až 90° k ose potrubí do hlavního řadu profilu DN 2mm až DN 6mm. Relining je bezvýkopová technológia na opravu, rekonštrukciu a sanáciu potrubia, kde sa do pôvodného potrubia vťahuje potrubie nové, ale priemerom menšie.


Dĺžky vopred pozváraných. Dokážeme rýchlo zrealizovať lokálne bezvýkopové opravy potrubí napr. Poptávám opravu: Popis: - bezvýkopová oprava kanalizačního potrubí v RD - stáří kanalizační roury je cca let, světlost cca 1mm - částečně kameninové a betonové potrubí , které by mělo půdorysně tvořit písmeno L - potrubí prochází pod podlahou v přízemí - momentálně není přístupné prohlížecím otvorem z žádné strany Délka potrubí : - cca m. Předmět plnění: - bezvýkopová oprava kanalizace - postup oprav: - před vlastní opravou je nutný kvalitní monitoring potrubí - detailní určení závad (délka trhliny - možnost více rukávů za sebou, prasklé trouby, netěsné spoje - vydatnost průniku balastních vo atd.) - po diagnostice závad nastává realizace bezvýkopové opravy - potrubí se musí před opravou.


Bezvýkopová oprava potrubí

Systém vložení krátkého sanačního rukávce je vhodný jako bezvýkopová oprava kanalizace k opravě lokálních poruch (praskliny, netěsná hrdla). Opravená část získává statickou pevnost nového potrubí. Jedná se o bezvýkopovou technologii, která se používá pro utěsnění a obnovení únosnosti havarovaného místa potrubí. Pryskyřicí nasycená nosná tkanina vyztužená skelnými vlákny tvoří vystýlku, která je pod dohledem kamery umístěna na poškozené místo. Oprava kanalizací sanačními vystýlkami.


Tlakem je přitisknuta na stěnu potrubí a následně vytvrzena. Lze ji aplikovat na všechny běžně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.