pátek 1. září 2017

Topenářství štrébl

Topenářství Štrébl s. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. TOPENÁŘSTVÍ ŠTRÉBL s. Václav Ibl – GAS servis - tel. Politických vězňů Žatec. Firma s názvem STREBL Green Carbon s. Krajský soud v Ústí nad Labem.


Komise stanovená ředitelem věznice Oráčov provedla dne 2LI2. Od počátku je firma provozována jako rodinná. Dodávky a montáž ústředního vytápění, plynoinstalace a zdravotně technické instalace.


Nabízíme pronájem vysokozdvižné plošiny s elektrickým pohonem. Poskytujeme komplexní služby v oblasti topení, plynu a vody. Zajišťujeme montáže, servis a opravy tradičního vytápění. Montujeme úsporné plynové kondenzační i automatické kotle … Přidat firmu do hromad.


Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Zabýváme se obory plynoinstalace, kotle a radiátory. Klikněte pro více informací. Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace, Ostatní stavební instalace, Výstavba bytových a nebytových budov, ale zabývá se i dalšími obory.


Pro zveřejňování vašich Akčních nabídek musíte mít aktivován program Pro nové zakázky (AXImarket). Zobrazit profil v mobilu (QR kód) 50. Upozorněte mě na akční nabídky a slevov.


Generální dodávky staveb, montáže ústředního vytápění, vodoinstalace a kanalizace, plynoinstalace ZP i PB, kotelny a plynovody nad kW výkonu, ekvitermní regulace Albatros. Provádíme revize, servis topení, plyn, vodu, kanalizaci. Montujeme bojlery, radiátory, sahary, podlahové topení, kotle na dřevo, zplynovací, plyn, olej, uhlí. Vysokozdvižná plošina. Chci obdržet nabídku.


Potřebujete pro práci lešení ? Vám nabízí kontakty na půjčovny lešení a půjčovny pracovního nářadí kde si lze vybrat z lešení různých rozměrů a variant. Výška domu byla bezmála metrů, takže bylo nutné použít nástavec (krákorec), čímž se pracovní dosah autojeřábu zvýšil na metrů. Potrubia a trúbky Ukáž na mape Přemysl Pospíšil Potrubia a trúbky Ukáž na mape Martin Rott - RTT.


Najděte snadno technika pro povinnou revizi kotlů na tuhá paliva značky Dakon. Přehled techniků, kteří vám mohou zajistit revizi je rozdělený podle krajů a měst. V minulosti sídlilo v objektu dalších firmy.


Elektromontáže - Ge-vo. Petr Mayer, Javorová 25 tel. Služby k tankovacím kartám. Kč bez DPH Kontaktní osoba: Hana Šulcová Příslušný odbor: Odbor rozvoje města Datum podání nabídek do: 3. Zeptejte se na nabídku FRIGOMONT, a. Výstavba, projekce a generální dodávky potravinářských průmyslových hal, výroben a skladů.


Výroba chladírenských, mrazírenských a provozních. Kategorie : Plyn - instalace, apod. Projděte si kompletní seznam našich nejlepší instalatéři Žatec i okolí hodnoceno od komunity StarOfService z Louny - Ústecký kraj.


Chcete vědět, kdo je v top 100?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.