pátek 22. září 2017

Bidetovy nastavec

Bidetovy nastavec

Podpora osobní hygieny a úspora místa na toaletě - hlavní výhody bidetů ve formě víček, příloh a příloh Bidet je pohodlné zařízení. Ale zabírá spoustu místa, což je důvodem, proč byste ho nemuseli instalovat. Přídavný bidet HB 50i Hyundae bidetový nástavec. Dlouhodobě nejprodávanější přídavný bidet pro jeho spolehlivost a užitné vlastnosti. Originální výrobek Made in Korea - japonská technologie.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Bidet přídavný HB i Hyundae bidetový nástavec. Nejedná se o čínskou napodobeninu.


Připojení na studenou vodu - novinka na úseku osobní hygieny - rychlá montáž - nízká cena - úspora papíru. L Zaškrtnutím dobrovolně souhlasíte se zasíláním speciálních novinek s nabídkou produktů, služeb a nabídek třetích osob (včetně obchodních sdělení elektronickými prostředky) dle podmínek Ochrany osobních údajů, kde jsou rovněž uvedeny veškeré informace o zpracování, informace o profilování a Vaše práva. Featuring a retractable, oscillating nozzle, the Bio Bidet Supreme also has temperature and pressure controlled water and blows dry.


Bidetovy nastavec

The Grohe Bau floorstanding bidet pictured above, has been designed in a contemporary style that fits seamlessly with modern decor. Plus, with a projection of just 545mm, it can fit into even the smallest of bathrooms or ensuites. A wall hung version is also available. Looking for something even more minimalist in style?


Tea Tree oil ml * Výrobce: HEALTH LINK S. VIEGA Sifon dřezový 6/x bez ventilu 105716.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.