čtvrtek 7. září 2017

Dražice okce 125

Dražice okce 125

Více informací o elektrickém ohřívači vody OKCE. Dražice OKCE 1NTR) 3. Susitarkite kada ir kokiu adresu pristatyti užsakymą. Atsiskaityti galėsite mums pristačius prekę. Plačiau Su dviem šilumokaičiais vandens šildytuvai.


Dražice okce 125

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Závěsné elektrické ohřívače vody - bojlery jsou určeny k instalaci na zeď převážně ve svislé poloze. Ta je obecně funkčně výhodnější, protože teplá a studená voda se nemísí tolik jako u ohřívačů vodorovných. Jeho předností je jistě nadprůměrný objem ( 1litrů).


Tuto vlastnost jistě ocení uživatelé, kteří potřebují k ohřevu velké množství vody. Avšak velký objem bojleru je spjat se. Před cca třemi lety vypuštěn. Ohrev vody zabezpečuje keramické výhrevné teleso ovládané prevádzkovým termostatom a istené bezpečnostným termostatom. Bojler má objem 1l.


Dražice okce 125

Kombinuoti vandens šildytuvai. Elektriniai vandens šildytuvai. Včetně 4kW topného tělesa, nelze u OKCE 50.


Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody především všude tam, kde je možné využít nízký tarif elektrické energie (noční proud). Rozsah ohřevu vody je - °C. Ohřev celého objemu na teplotu °C trvá necelé hodiny. V praxi vám ohřívač poskytne víc než dostatečné množství vody na koupel ve vaně o objemu 200. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Topné těleso je vyrobené z keramiky, což výrazně prodlužuje životnost ohřívač. Stupeň krytí ve standardu IP 44. MOKI – tai atsiskaitymo būdas, leidžiantis už savo pirkinius atsisk.


Teplotný rozsah 5-°C. Viac informácií o elektrickom ohrievači vody OKCE. DŮLEŽITÉ PARAMETRY ZAŘÍZENÍ. Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem 1l Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do po. Rozteče kotevních šroubů výrobce zachovává po celou dobu historie výroby p. MPa, embedded heating element into flange kW. The heater with tube exchanger and dry ceramic unit.


Ohřev zajišťuje keramické topné těleso ovládané provozním termostatem a jištěné bezpečnostním termostatem. Tento elektrický akumulační ohřívač je určený pro zavěšení na zeď. Nájdených: produktov. OKCE125) Boilere de perete, electrice, verticale Constructia si designul unui astfel de boiler electric il face potrivit pentru instalarea in bai, spalatorii, subsoluri si in alte spatii.


Tento model je určený pre ležatú montáž napríklad na konzole pod strop. Ohrievač vody EL sa skladá z nerezovej nádrže. Tepelná izolácia ohrievača je vyhotovená z bez freónové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.