pondělí 25. září 2017

Plastové jímky samonosné

Plastové jímky samonosné

Samonosné plastové jímky , žumpy a nádrže. Jen u nás máte možnost zakopit jímku s dopravou zdarma po celé České i Slovenské republice. Všechny nádrže jsou certifikováné v ČR i SR. Jímky se umísťují do předem připraveného výkopu na zhotovenou základovou desku. Jímku následně obsypeme prosátou hlínou zbavenou ostrých předmětů, které by mohly plášť poškodit.


Plastové bazény Zastřešení bazénů Vodoměrná šachty, přečerpávací stanice, vsakovací jímky , filtrační šachty Druhy plastových jímek. Válcové stojaté pro obsyp pískem ( jímky samonosné ) – Tyto jímky mají tři druhy vyztužení, díky kterým je stačí obsypat pískem. Největší výhoda plastových jímek oproti betonovým je: nízká hmotnost jímek, snadná manipulace a přeprava jímek k zákazníkovi. Naše kvalitní jímky ( plastové nádrže) můžete použít do všech míst.


Stačí, když si vyberete ten správný typ plastové jímky. V textu níže zjistíte kdy použít: samonosné jímky , dvouplášťové jímky a jímky k obetonování. Hlavním rozdílem je typ prostředí, kde se jímka umístí.


Plastové jímky samonosné

Len u nás máte možnosť zakopit nádrž s dopravou zdarma po celej SR. Všetky nádrže sú certifikované v SR. Plastové samonosné nádrže můžete využít v místech, kde se nenachází spodní voda nebo jílovitá zemina. Pro umístění zhotovíme ve vykopané jámě dostatečně únosný betonový základ. Na ztvrdlý základ umístíme nádrž, kterou následně obsypeme prosátou zeminou bez ostrých předmětů.


Výhodné sestavy na dešťovou vodu. Vyrábíme plastové jímky. Náš sortiment tvoří plastové jímky (nádrže, žumpy, septiky) - válcové a atypické. Zákazníkům nabízíme jímky pro obetonování, jímky samonosné , které stačí pouze obsypat štěrko pískem a jímky dvouplášťové vhodné pro místa, kde hrozí průsak spodní nebo povrchové vody.


Své využití naleznou při sběru a následnému znovuvyužití dešťové vody pro účely praní, splachování WC a nebo zalévání zahrady. Naše jímky se rovněž dají využít jako žumpa k zachycování a skladování splaškové a odpadní vody. Dvouplášťov é hranaté jímky.


Hranaté jímky k obetonování. Zastupujeme největší německou firmu na českém a slovenském trhu. Používají se k nahromadění splaškových odpadních vod. Můžete na ně narazit například na místech, kde chybí kanalizační rozvody.


Plastové jímky samonosné

Naše samonosné plastové Jímky dodáváme v několika základních velikostech. Naše jímky na odpadní a dešťové vody Vám můžeme dodat v několika variantách: jímky k obetonování, jímky samonosné (V případě této varianty nevyžaduje umístění jímky pod terén obetonování.) Tvarová stálost a stoprocentní těsnot je charakteristická nejen pro jímky , ale pro všechny naše produkty. Přes svoji velmi nízkou cenu je díky materiálovému složení.


Nejprodávanější zboží v této kategorii. JÍMKA samonosná – kruhová m³. Náš e-shop prodává kvalitní plastové samonosné jímky , žumpy a nádrže na dešťovou vodu. Sestavy jsou navrženy tak, že už zákazník nemusí nic dokupovat.


Nabízíme kompletní sestavy na sběr a využití dešťové vody. Sestavy na využití dešťové vody máme buď na zálivku zahrady a mytí vozu nebo na splachování a praní. Na veškeré samonosné jímky a nádrže na.


Plastové jímky firma Špaček plast nabízí ve třech provedeních: Jímky samonosné více info zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.