úterý 12. září 2017

Průmyslové výtahy

Průmyslové výtahy Vše záleží na Vašich potřebách, naše stroje se Vám přizpůsobí. Nejčastěji se instalují do skladů, průmyslových hal, elektráren, na sila nebo do cementáren a autodílen. Základní vlastností venkovní šachty je odolnost vůči vnějším. Nákladní výtahy a průmyslové výtahy Vyrábíme velké i malé nákladní a průmyslové výtahy , které slouží pro vertikální přepravu těžkého nákladu, velkého množství zboží a objemného materiálu v různých průmyslových a hospodářských objektech, nemocnicích, skladových nebo výrobních halách apod.


Firma DeJong Liften CO s. Holandského výrobce, který vyrábí stavební a průmyslové výtahy společnosti DeJong’s Liften B. Naše zkušenosti s výrobou a vývojem stavebních nákladních a osobo-nákladních výtahů, průmyslových výtahů a různých manipulačních zařízení pro. Potřebujete výtah do prostředí s nebezpečím výbuchu, jako např. V současnosti jsme jedním.


Světová špička v oblasti zdvihací techniky. Společnost STROS – Sedlčanské strojírny, a. Naše stroje nepotřebují žádné stavební úpravy vašeho objektu. Nabízíme řešení šité na míru dle individuálních potřeb zákazníka. Stavební výtahy představují efektivní a bezpečný způsob přepravy materiálu i osob na staveništích. Naše výrobky reprezentují v tomto oboru špičku na trhu.


Hlavní důvody úspěchu a oblíbenosti našich výrobků jsou: dlouhá životnost a vynikající odolnost výtahů díky prvotřídním materiálům a komponentům, využívání řady bezpečnostních prvků, moderní. Technický popis nůžkové hydraulické plošiny. Nákladní nůžková plošina je tvořena stolem plošiny, dolním rámem, nůžkovým mechanismem a pohonnou jednotkou, tvořenou hydraulickým agregátem a přímočarým hydromotorem. Rámy nůžkového mechanismu jsou svařeny s ocelových. Výroba a modernizace výtahů.


Vyrábíme a modernizujeme výtahy různých druhů do rodinných domů i veřejných budov. Využijte náš konfigurátor a navrhněte si vlastní výtah dle Vašich potřeb - můžete si vybrat provedení, velikost, barvu, osvětlení atd. Rozdíl mezi velkými a malými nákladními výtahy spočívá v nosnosti a robustnosti. Vyrábíme české výtahy a jeřáby, na které se můžete spolehnout.


Skladové výtahy nabízíme jak v nákladním, tak v osobonákladním provedení. Zajistíme pro vás kompletní realizaci od prvního návrhu, přes výrobu až po dopravu na místo a montáž. Všechny závazky a sliby plníme do puntíku. Dodáváme výtahy na míru a snažíme se dosáhnout maximální užitné hodnoty - maximální využití prostoru šachty s největší podlahovou plochou kabiny.


Naše výtahy jsou energeticky úsporné – převodové, bezpřevodové stroje s vysokou účinností, diodové osvětlení kabin a nástupišť, energeticky úsporný řídící systém výtahu. Stavební a průmyslové výtahy Vyrábíme a prodáváme stavební a průmyslové výtahy společnosti DeJong’s Liften B. Nostnost (kg) Rozměr plošiny (mm) Napájení Max. Výtahy pro budovy obytné, obchodní, administrativní, hotelové nebo průmyslové. Umíme dodat výtahovou technologii k řešení klasických a standardních instalací, ale také k řešení neobvyklých a atypických provedení. Elevator je světovým lídrem mezi výrobci výtahů, protože vždy realizuje poznatky z nejnovějších výzkumů našich vývojářů a. Seznamy firem působících v oboru výtahy a zdvihací zařízení v ČR.


Průmyslové výtahy

Adresy, telefony, IČO, DIČ, www prezentace a e-maily. Možnost přesného filtrování. Předmětem naší činnosti jsou i výtahové šachty, plošiny pro imobilní a výtahy vhodné do rodinných domů.


Pracovníci obchodního oddělení vám doporučí nejvhodnější výtah, který bude splňovat kapacitní a obslužné vlastnosti pro danou budovu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.