pondělí 18. září 2017

Sprchové zástěny na míru

Vyzkoušejte nový Konfigurátor řešení na míru RAVAK - online průvodce najdete na atypy. Dbáme na kvalitu, originalitu, čisté linie a minimalistický styl při naší realizaci. Otevřené sprchové kouty. Bezrámové sprchové kouty na míru. Skleněné sprchové kouty na míru.


Atypické sprchové kouty. Vanové zástěny na míru. S pomocí plánovače si snadno sami sestavíte sprchový kout, přesně šitý na míru vašim potřebám a prostorovým dispozicím vaší koupelny. Už žádné omezení pouze typizovaným rozměrem či barvou. V koupelně, která pro spoustu z nás představuje místo regenerace a uvolnění po náročném dni, si s takovým koutem budete připadat jako v luxusním hotelu.


Sprchový kout ze skla můžete. Tvrzené sklo je bezpečnostní, které se při rozbití rozpadá na malé kostičky. Tento produkt již bohužel není v naší nabídce a nelze jej objednat. Můžete se podívat na podobné produkty.


RAVAK konfigurátor ŘEŠENÍ NA MÍRU pro atypické rozměry. Glares - sprchové zástěny na míru Glares s. This feature is not available right now. Please try again later.


Celoskleněné dveře a sprchové kouty na míru za minut. Využijte naší široké nabídky exkluzivních celoskleněných dveří a sprchových koutů. Pomocí přehledných konfigurátorů si nastavíte vybraný produkt podle vlastních představ. Nastavení požadovaných variant vám opravdu nezabere víc jak minut času.


Abrini designéři pro Vás připravili rozsáhlý sortiment, sprchové kouty, sprchové dveře, sprchové zástěny a další výrobky v mnoha různorodých variantách provedení. Každý výrobek může být bez příplatku upraven na míru Vaší koupelny. Snadná montáž svépomocí dle přiloženého návodu nebo možnost využití některého z našich montážních partnerů. Například orientační cena za sprchové dveře na míru , vel. Možnost úpravy rozměrů přesně na míru.


Podívejte se do naší fotogalerie skleněných sprchových koutů a zástěn, které realizujeme pro naše klienty na zakázku. Elegance a moderní design v koupelnách. Zajišťujeme jak dodávky kompletních interiérů, tak i malé zakázky.


Toužíte po koupelích i sprchování, ale nemáte dostatek místa jak pro vanu, tak pro sprchový kout? Potom je vanová zástěna právě pro vás! Vybírat můžete ze dvou variant vanových zástěn - pohyblivé zástěny jsou praktické díky možnosti sklopení nad vanu a nezabírají tak při neužívání místo.


POWER CLEANER Profesionální čisticí prostředek pro sprchové zástěny - skla, profily i panty. Mohou mít mnoho podob, ať jsou to rohové sprchové kouty, rovné sprchové zástěny či skleněné dveře do niky Nabízíme kování Pauli, které umožní navrhnout skleněný sprchový kout, vanové zástěny či skleněné sprchové dveře na míru dle Vašich představ či možností. Při výrobě je kladen velký důraz na použití kvalitních materiálů a detailní zpracování jednotlivých částí. S pomocou plánovača si ľahko sami zostavíte sprchovací kút, presne šitý na mieru vašim potrebám a priestorovým dispozíciám vašej kúpeľne. Už žiadne obmedzenie iba typizovaným rozmerom či farbou.


Sprchové zástěny na míru

Přihlásit se Registrace klienta. Specializovaný E-shop na shrnovací dveře, koupelny, bytové doplňky a další. Stále oblíbenější sprchové a vanové zástěny jsou tím pravým řešením do každé koupelny. Jsou praktické a elegantní zároveň.


Podlaha by měla být vyspádovaná do odtokového žlabu. Jak správně zaměřit výrobek na míru. Luxusní celoskleněné sprchové zástěny vyrábíme tak, aby dokonale zapadly do jakéhokoli koutu vaší koupelny.


Sprchové zástěny na míru

Skla vedeme v přesné návaznosti na podlahu, stěny i stropy, např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.