pátek 15. září 2017

Sprchový kout čtvrtkruhový

Sprchový kout čtvrtkruhový

Jaký sprchový kout čtvrtkruhový vybrat? Nejběžněji se prodává sprchový kout čtvrtkruhový 90x9 ale prakticky stejně oblíbený je i sprchový kout čtvrtkruhový 80xa 100x100. Tyto kouty je možné zakoupit s vaničkou i bez ní, když záleží na tom, jestli se majitel chce jen sprchovat nebo i částečně napustit vanu.


Sprchový kout čtvrtkruhový

Poskytuje dostatek místa pro sprchování, ale zároveň svým zaoblením přední části usnadňuje pohyb v koupelně. Nejoblíbenější je sprchový kout čtvrtkruhový 80xnebo čtvrtkruhový sprchový kout 90x90. Velké oblibě se těší také sprchové kouty ravak. V Rothu je vyrábíme podle nejnovějších trendů a zároveň dbáme na to, aby byly stoprocentně funkční a sloužily vám dlouhá léta. Důvod je nasnadě – zaberou o něco méně prostoru než sprchové kouty čtvercové.


Jediné prostorově úspornější řeš. Kvadrat, kovový rám v bílé povrchové úpravě, dvojité křídlové dveře otevíratelné ve směru ven. Kout se skládá ze dvou pevných rovných dílů a dvou ohýbaných pohyblivých dílů, které tvoří křídlové dveře. Skladem Značka: ROSS. Skvěle těsnící rám zajistí, že všechna voda zůstane ve sprchovacím koutě.


Sprchový kout čtvrtkruhový

Některé sprchové kouty nabízíme ještě výhodněji, a to v setu s vaničkou. Výhody našich sprchových koutů. Mají stabilní rám a elegantní hlin. Pevná stěna a posuvné dveře (mm) jsou z bezpečnostního kaleného skla Stripy s matnými pruhy, s. Využijte každý metr vaší koupelny a pořiďte si elegantní čtvrtkruhový sprchový kout. Sprchování si užijete na maximum, protože díky dvoudílným posuvným dveřím neskončí ani kapka vody na podlaze.


Ozdobte koupelnu decentním bílým profilem čtvrtkruhového sprchového koutu APOLLO nebo oslňte moderním chromatickým leskem. TOLEDO PLUS vyniká kvalitním zpr. ARLETA čtvrtkruhová sprchová zástě. Vážení zákazníci, z důvodu krizových opatření prosíme, aby jste věnovali pozornost následujícím informacíOpět je možné objednávat zboží na dobírku, kdy zaplatíte dopravci kartou nebo přesnou částkou v hotovosti. Stabilní hliníkové profily nepodléhající korozi v bílé barvě.


Bezpečnostní sklo TRANSPARENT o síle mm. Designové sprchové kouty z naší nabídky se vyznačují jedinečným designem, precizním zpracováním a použitím těch nejkvalitnějších materiálů. Sprchový kout ve všech rozměrech včetně vaničky i bez ní. Všechny sprchové kouty mají výplň z bezpečnostního skla, dokonalé zpracování pantů či ložiskových pojezdů. Hojně se využívají v menších koupelnách, kde nezabírají příliš místa, ale i přesto zůstávají dokonale funkční.


Rám ALU s povrchovou úpravou chrom. Snížená varianta nejprodávanějšího čtvrtkruhového modelu z řady Supernova je určena ke kombinaci s hlubokou sedací vaničkou Sabina. Spojuje v sobě výhody van i sprchových koutů.


Otevírací dveře mají přede dveřmi posuvnými výhodu větších rozměrů vstupu, posuvné dveře na druhou stranu ušetří místo, tedy se hodí např. Lega Line představuje praktické a elegantní řešení do každé koupelny. Posuvné dvoudílné dveře jsou vybavené dvojitými horními a dolními pojezdy pro bezproblémový chod a plynulé otevírání i zavírání.


ALBATERA vyniá kvalitním zpracováním hliníkového rámu v barvě chromu. K vaničce z litého mramoru pasuje pouze sifon od firmy Alcaplast, typ A49CR. GEO čtvrtkruhový sprchový kout 90cm, posuvné dveře, Reflex.


GEO čtvercový sprchový kout 80cm, posuvné dveře, Reflex. SKKP6-PEARL Ravak. Doprava zdarma -. OBCRzaujme na první pohled svým atraktivním odlehčeným vzhledem. RRvás zaujme na první pohled. Objevte exkluzivní komfort, který vám dopřeje široký vstup.


Bezrámová konstrukce v kombinaci s výrazným designem madla a skel s potiskem dodá originální vzhled i vaší koupelně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.