pondělí 16. října 2017

Ariston pro eco 50 h slim

Ariston pro eco 50 h slim

The wall mounted electric water heater is fit for small and medium sized domestic environments, as well as light commercial settings. The ProEco comes with the ground-breaking WaterPlus patented technology to keep incoming cold water at the bottom of the tank, reducing the mix with stored hot water. It comes with , , 10 and 1Liters. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


PRO ECO Wall-hung electric storage water heater. Pro R Slim - - - - 100. Storage Water Heaters. Inox AA - - - - 80. Boyler boltok és árak. Helytakarékos kivitel, vízszintesen telepíthető.


ARISTON ECO EVO H Slim obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování ohřívače vody ARISTON ECO EVO H Slim. C let garancije na kotel! Eco Evo funkcija S programsko opremo CoreTECH do prihranka energije do. Nalezeno: produkt ů. Zlepšený výkon Technologie WaterPlus: až o více teplé vody k dispozici. Ariston pro eco slim h 50.


Porovnání cen ariston pro eco evo v slim , srovnání cen ariston pro eco evo v slim na portálu HLEDEJCENY. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Harga Water heater modena es10d casella es 10d model ariston rinnai Rp 1. Velmi odolný - dvojitá ochrana nádrže, titanový smalt, rozměrná hořčíková anoda.


Sada bezpečnostních prvků. Italský SLIM design. Vhodný pro ležatou instalaci. Stačí nás kontaktovat a my Vám cenu buď dorovnáme a nebo Vám připravíme nabídku přímo pro Vás. PROI ECO H SLIM 1. Odkazy na odborné recenze.


Ariston pro eco 50 h slim

Kompletní informace k výběru. Raspoloživost: Raspoloživo odmah Dodaj u košaricu - popusta. K, ProEco H Slim 1. Livrare prompta in toata tara. Elegáns megjelenése gondoskodik arról, hogy tökéletes részét képezze otthonának. Maximální provozní teplota ohřívače dosahuje °C a maximální tlak barů.


Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka. Technické parametre: objel výkon: kW doba ohrevu (ΔT = °C): 1:h :min. C hmotnosť: 1kg krytie: IPXrozmery: 8mm x 3mm x 3mm Vysoká presnosť snímania. Nově přehlednější a rychlejší.


Ariston pro eco 50 h slim

Mpa, Functie ECO EVO, Izolatie termica, Protectie electrica IPX Afisaj LED-uri de la eMAG!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.