pondělí 16. října 2017

Skleněné zástěny sprchových koutů

Skleněné prvky na míru do vašeho interiéru. Hlavním programem naší společnosti je návrh, výroba a instalace bezrámových skleněných zástěn, dveří, stěn, sprchových koutů na míru při použití značkových italským pantů výrobce Colcom a. Sortiment sprchových koutů RAVAK zahrnuje nepřeberné množství velikostí, tvarů, způsobů otevírání, barev i výplní. Svůj sprchový kout si můžete individuálně ztvárnit širokou paletou příslušenství od designově sladěných vodovodních baterií, přes sprchová sedátka a různé typy sprchových hlavic.


Podlahu sprchového koutu ztvárněte podle svých představ. Nabídka vlastních rozměrů koutů dle požadavků zákazníka.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Sklenářství COMON, Sklenářství COMON, Hezkakoupelna. Prodej sprchových koutů v Jihlavě a okolí. Váš prohlížeč nepodporuje prvek – soubor si stáhněte   Jsme výrobci celoskleněných bezrámových sprchových koutů , které lze instalovat na vaničku i na podlahu. Mějte prosím na paměti, že skleněné sprchové kouty není možno zcela utěsnit proti hluku ani vlhkosti. Na požádání Vám dodáme silikonová těsnění, která však časem degradují a je nutno počítat s výměnou.


Volně stojící skleněné sprchové příčky za skvělé ceny! SanSwiss ESCURA je moderní a propracovaná řada sprchových zástěn. Kupte si pevné a boční stěny do sprchových koutů - náš eshop nabízí pevné a boční stěny do sprchových koutů a další koupelnové vybavení.

Sprchové skleněné dveře do niky, posuvné a otvírací zástěny do sprchy. Kvalitní sprchové dveře posuvné, otevírací i zalamovací, vše skladem za skvělé ceny. Vyberte si z více než 1kusů sprchových dveří na našem e-shopu. Spáry na podlaze a ke stěně. Motiv vytištěný na tiskárně Rho Vetrocer anorganickými keramickými inkousty odolnými proti poškrábání a vlhkému prostředí.


Pro vaše pohodlí jsme rozdělili sortiment sprchových koutů do kategorií podle rozměru nebo podle tvaru. Vybírat zde můžete oblíbené sprchové kouty čtvrtkruhové, čtvercové, nebo i obdélníkové. Pro zákazníky, kteří volí jako alternativu hlíníkového profilu, profil plastový, máme v nabídce sprchové kouty Colibri.


Tyto sprchové kouty jsou tvořeny pevnými plastovými profily a transparentními lamaelami, které jsou velmi odolné vůči poničení, což zaručuje dlouhou dobu životnosti deklarovanou 5-ti letou zárukou. Těsnění jsou pro skla o síle 6-8mm (informace je u každého produktu po rozkliknutí). Moderní a bezpečné řešení - sprchové stěny z nabídky Dělící a přední stěny představují v oblasti sprchových koutů moderní řešení, jež je atraktivní alternativou klasickým čtvrtkruhovým nebo rohovým sprchovým koutům. Tvar a rozměr skleněného sprchového koutu je kompletně v režii zákazníka.


Nabízíme skleněné sprchové kouty bez vaničky. Výběr kvalitního sprchového koutu, sprchových dveří nebo zástěny je pro mnohé lidi, kteří se chystají rekonstruovat nebo stavět novou koupelnu, velké dilema. Z toho důvodu je naším cílem strukturovat naši širokou nabídku koutů , dveří a sprchových zástěn do přehledných sekcí.


Mezi nejžádanější kouty do koupelny spadají ty s plastovou výplní (polystyrol) a. Vám nabízí širokou škálu produktů kategorie sprchových koutů , mezi které patří sprchové dveře, sprchové zástěny nebo taky zástěny vanové.

Výběr sprchového koutu lze označit za jednu z klíčových činností při zařizování koupelny a je třeba věnovat výběru patřičný čas. Pro výběr sprchového koutu jsou klíčové tvar. Jaký typ sprchového koutu má nejširší vstup? U sprchových koutů je většinou největší průchozí prostor u typů s otevíracími dveřmi.


Na míru vyrobené skleněné dveře jsou vhodné nejen do sprchového koutu, ale nacházejí široké uplatnění kdekoliv v interiéru. Dveře do sprchových koutů. Sprchové kouty, sprchové dveře, zástěny či sprchové boxy, levné i luxusní do každé koupelny - Sprchové kouty a koupelny Sprchové kouty. Usnadní se tak úklid.


Voda při sprchování se již nikdy nedostane ven a nebudete ji muset vytírat. V této kategorii Sprchové kouty, naleznete veškerý sortiment sprchových koutů od původních klasických modelů po ty nejnovější moderní sprchové kouty. Naleznete zde provedení sprchových koutů v provedení čirých, nebo matných skel, nebo provedení s rámem, či bez rámu. SanSwiss – výrobce kvalitních sprchových koutů a sprchových vaniček, které v sobě kombinují skvělý design, maximální komfort a bezpečnost. Seznamte se s naší nabídkou.


Zástěny vyrábíme na míru z tvrzeného skla float a satinato o tloušťce - 10mm. Používáme kotvení do Al profilů na stěně a podlaze či na bodové úchyty ke stěně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.