úterý 10. října 2017

Barevná sprcha

Barevná svítící LED sprcha. Na viac má funkciu, vďaka ktorej sa výrazne znižuje riziko oparenia horúcou vod. Snadná regulace teploty vody díky sprchové hlavici s teplotním senzorem. Neobvyklá sprcha s moderním designem, která je velmi užitečná pro děti i dospělé, protože díky světlu a displeji umožňuje sledo. Sprchový nástavec mění barvy v závislosti na teplotě vody: na modrou, zelenou a červenou.


Od teď si budete koupel užívat o. Sprchová hlavice - svítící sprcha - s LED podsvětlením vodního proudu. Barva se mění automaticky v závislosti na teplotě vody. Chytrá sprcha díky vizuální kontrole teploty vody (barvy) výrazně snižuje riziko opaření. Místo klasické sprchové hlavice namontujte tuto svítící sprchu s kamínky a sprcha bude ještě větší potěšení a relax.


Tak s touto sprchou budete mít ještě radši! Stačí místo klasické hlavice namontovat tuto svítící hlavici s kamínky. Když pustíte vodu, začnou se dít zajímavé věci. Můžete si vybrat baterii dle svých přání a potřeb: chromovaná s vysokým leskem, kartáčovaný chrom – matné provedení nebo barevná struktura, vhodná k odstínům dřezů: Granital a Granital plus.


Keramické těsnící prvky - kartuše a kovové úchytky zajišťují spolehlivý a dlouhodobý provoz všem kuchyňským bateriím. Sprcha začne automaticky měnit barvy (neřídí se dle teploty) a kamínky se začnou vlivem proudu vody hýbat či kmitat. Automaticky se mění barvy: červená, modrá a zelená.


Navíc má funkci, díky které se výrazně snižuje riziko opaření horkou vodou – při teplotě vody nad °C se sprcha rozbliká. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Tato sprcha zaručuje dokonalý relax! Hlavové sprchy jsou velice oblíbené pro svůj příjemný proud vody.


BAREVNÁ SPRCHA - Kouzelná sprcha s LED podsvětlením vodního proudu. Nepotřebuje ke svému provozu žádné baterie. Energie vzniká silou proudící vody. Jednoduché použití: Stačí našroubovat místo původní hlavice.


Vynikající doplněk pro Vaší koupelnu. Už Vám tak nehrozí, že byste se popálili, nebo nepříjemně zchladili. Prodávající: SoundAsia , SOUNDASIA(CHINA)TECHNOLOGY CO. Sedátko do sprchového koutu je praktická pomůcka do každé sprchy.


Barevná sprcha

Bytový textil Ložní povlečení Bavlněné povlečení PREMIUM, Povlečení mikroplyš a m. Ihned (do hodin) Cena bez DPH. Skladem (Expediční sklad) Odeslání. Detail produktu Do obchodu. Kuchyňské baterie Alveus mají vysokou technologickou úroveň a jsou dostupné v různých tvarech, které jsou vhodné do tradičních, ale i do moderních kuchyní.


Svítící sprchová hlavice svítící ve třech barvách dle teploty protékající vody o rozměru 200x200mm. Materiál ABS plastic pochromovaný. Zahradní sprcha z teaku - FP. Venkovní dřevěná sprcha. Potůčka 29 Pardubic.


Barevná sprcha

Nájdených 5záznamov (zobrazujem 5až 580) Cena vrátane DPH. Efektní sprchová hlavice s LED podsvětlením vodního proudu Vám pomůže rozpoznat teplotu vody před a během sprchování. Při používání námi nabízené LED svítící sprchové hlavice již nebudete must zkoušet zda je voda horká a nebo chladná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.