čtvrtek 5. října 2017

Dotace na kotle ostrava

Podávání žádostí od: 13. Pak neváhejte a chytněte se poslední 3. Pro majitele bytových a rodinných domů nabízíme kombinaci s programem Nová zelená úsporám, díky němuž získáte dotaci na automatický kotel i na zateplení domu. Pomůžeme Vám se všemi formalitami při podání a vyřízení.


Ministerstvo životního prostředí po Novém roce spouští třetí a finální vlnu takzvaných kotlíkových dotací. Z peněz Evropské unie na ni pošle tři miliardy korun. Plánuje se za ně vyměnit cca tisíc zastaralých neekologických kotlů. Výměnu starého neekologického kotle může pomoci.


Jsou vhodné pro Chytré budovy s téměř nulovou spotřebou energie (nZEB) a vhodné pro inteligentní ukazatel připravenosti budov - (SRI). Na každou žádost je možno získat z nákladů spojených s výměnou kotle na tuhá paliva. Peníze je možno použít na nový zdroj tepla, který bude splňovat přísné evropské emisní normy.


Dotace na kotle ostrava

Dále na všechny položky související s montáží a rekonstrukcí strojovny kotelny. Ale i na opravu komínu opravu otopné soustavy apod. Příjem žádostí bude zahájen 13. Moravskoslezského kraje.


Kotle na pevná paliva. Výše nové dotace v závislosti na typu kotle : kotle na tuhá paliva 3. KOTLÍKOVÁ KANCELÁŘ: A1ve dnech: PO a ST: 8-17h, ÚT a ČT: 8-14:30h, PÁ: 8-13h. Vyhlášené dotační programy v. Kalkulačka úspor palivových nákladů při výměně starého kotle za nový - Duration: 3:04. Neurgentní linka městské policie.


Dotace na kotle ostrava

Součástí jsou také dotace na kotle na biomasu (podporovány jsou jak automatické kotle , tak i kotle s ručním přikládáním). Maximální výše dotace je způsobilých výdajů. Na štítku kotlů uvedené řady je uvedena emisní třída ve skutečnosti se však jedná o kotle 3. Navíc jsme všem žadatelům nabídli možnost bezúročné půjčky, aby nemuseli výměnu kotle do doby, než dostanou dotaci, financovat ze svého,“ dodala náměstkyně Kateřina.


Na jejich pořízení je možné získat dotaci, jejíž výše bude záviset na typu zařízení, až 1tisíc korun. Mezi výdaje je možné zahrnout i náklady na pořízení zdroje i instalaci a náklady na novou otopnou soustavu či její regulaci. Oproti předchozím kotlíkovým dotacím.


Dotace na kotle ostrava

Odborně poradíme při výběru typu vytápění, dovezeme,. KLIMOSZ MultiCOMBI EKO 4W - kW. Hejtmanství na to uvolnilo milionů korun, stejnou částku poskytne ministerstvo životního prostředí. Lokální topeniště jsou významným zdrojem znečištění v kraji, výměnou starých kotlů na tuhá paliva za moderní a ekologičtější.


Zajímáte se o dotace na kotle ? Podívejte se na náš seznam dotovaných kotlů. Na vybrané doprava zdarma. Dotace pro vlastníky či stavebníky rodinných a bytových domů na využití srážkové a odpadní vody v domácnosti i na zahradě. Instalujeme, servisujeme tepelnou techniku ( kotle plynové a na tuhá paliva) a vyřizujeme dotace na výměnu Vašich kotlů.


Dotace kotlů Kontakt. Ostrava , Mariánské Hory. NOVINKA: Nově provádíme také prodej, instalaci a servis automatických kotlů BENEKOV. Nabízíme: montáže kotlů ústředního vytápění - kotle na tuhá paliva.


Dotace na nákup nového kotle šetrného k životnímu prostředí bude činit asi polovinu. Pokud používáte starý kotel na tuhá paliva 1. Archiv štítku: dotace na kotle OP ŽP 146. PO 5: Energetické úspory SC: 5. Snížit energetickou náročnost veřejných budov a zvýšit využití obnovitelných zdrojů energie 4. Dešťovka nabízí až tisíc korun na zalévání a až 1tisíc korun na zachytávání vody a rozvody po domě. Dotace na zateplení, výměnu oken a dveří uhradí až procent nákladů.


Dotace na kotle ostrava

Tepelné čerpadlo NEORÉ. Pokud tomu nerozumíte, zeptejte se nás na chatu v pravu dole.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.