čtvrtek 12. října 2017

Dotace na kotle zlínský kraj

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Ministerstvo životního prostředí po Novém roce spouští třetí a finální vlnu takzvaných kotlíkových dotací. Z peněz Evropské unie na ni pošle tři miliardy korun. Plánuje se za ně vyměnit cca tisíc zastaralých neekologických kotlů. W budou muset splňovat parametry 3. Zákon vyžaduje aby byly provozovány pouze kotle , které plní stanovené přísné emisní parametry.


Dotace na kotle zlínský kraj

Deset minut stačilo k tomu, aby lidé ve Zlínském kraji rozebrali 15milionu korun, které byly v balíku podzimního kola dotací na výměnu kotlů. Výměnu starého neekologického kotle může pomoci realizovat 3. Kraj podle něj i po vyčerpání 1milionů určených na kotle dál přijímá žádosti o dotace. Vytváříme si totiž takzvaný zásobník žádostí, z něhož budou moci být podpořeni náhradníci, pokud by původní žadatelé dotaci nakonec nevyužili.


Vzhledem k tomu, že jde nejen ve Zlínském kraji o poslední velkou vlnu kotlíkových dotací, budeme chtít z tohoto. Po odeslání žádosti pak musí člověk do deseti dnů doručit její originál s podpisem a přílohami na adresu úřadu, což může udělat osobně, poslat poštou, kurýrem či do datové schránky. Kraj totiž na poskytnutí takzvaných kotlíkových dotací obdržel od státu další finanční prostředky, a to milionů korun.


Dotace na kotle zlínský kraj

Chci zažádat o kotlíkovou dotaci. Podmínky a informace ke kotlíkové dotaci. Na každou žádost je možno získat z nákladů spojených s výměnou kotle na tuhá paliva. Peníze je možno použít na nový zdroj tepla, který bude splňovat přísné evropské emisní normy. Dále na všechny položky související s montáží a rekonstrukcí strojovny kotelny.


Ale i na opravu komínu opravu otopné soustavy apod. Zlínském kraji lidé ve středu vyčerpali během deseti minut a do půl hodiny správci systém elektronického přijímání žádostí uzavřeli úplně. Poslední příležitosti získat až 127. Kč na moderní zdroj vytápění.


Kontaktujte nás, rádi Vám pomůžeme s vyřízením žádosti, a získaní kotlíkové dotace. Pojďme si říci jak na to, co vše program nabízí a co vyžaduje. Po výměně splatíte část půjčky z kotlíkové dotace.


S vyřízením půjčky i dotace vám pomůže vyškolený pracovník obecního úřadu. Půjčka je bezúročná, nezaplatíte ani korunu navíc. Prostředky na financování půjček poskytuje obcím od 6. Publikující smluvní strana. Datová schránka: scsbwku.


Pouhé tři dny stačily, aby skončil příjem žádostí o dotace na výměnu starého kotle. Zlínský kraj zastavil příjem žádostí o dotace na kotle 28. TK) - Již během prvních vteřin od zahájení třetí vlny přijímání žádostí o dotace na výměnu kotlů ve Zlínském kraji byly peníze na podporu vyčerpány. Už v prvních pěti vteřinách. Modelový příklad kotlíkové dotace Tepelné čerpadlo Cena zařízení a instalace 196.


Kč Úspěšně získaná dotace. Automatické i ruční kotle na tuhá paliva. Možnost získání kotlíkové dotace až do výše ceny kotle. Moravskoslezský kraj. Protokol o provozní zkoušce.


Dotace na kotle zlínský kraj

Je možné získat dotaci i na kotle vyměněné před vyhlášením dotace krajem, jaké je rozhodné datum nákupu kotle ? Kraj Vysočina a Jihomoravský kraj stanovily časovou způsobilost čerpání dotace pro fyzické osoby od vyhlášení krajské výzvy, tzn. Kraje Vysočina je časová způsobilost od 17. Kč při změně zdroje z elektrického za peletky bez procentuálního omezení!


Slevy na kotle Pro další informace nás prosím kontaktujte. Jistě Vám to bude finančním přínosem. Triplex – jemný filtr na dešťovou vodu do max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.