středa 4. října 2017

Dřez s vaničkou

Máte to štěstí a máte dost prostornou kuchyň i místo na lince? Vybíráte zrovna dřez , který bude praktický a usnadní vám život? Kuchyňský dřez s odkapem je tou pravou volbou.


Už nebudete mít po celé kuchyni vodu odtékající ze zrovna umytého nádobí! Dřez s odkapem a vaničkou (300) Dvojdřez s odkapem (1) Způsob montáže dřezu. Hloubka vany dřezu je 1mm. Dřez je určen pro horní montáž do minimálně 6mm široké skříňky. Součástí dřezu je kompletní.


Dřezy s odkapem a vaničkou Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Dřezy s vaničkou a odkapem Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Dřez v kompaktním rozměru 780x4mm, vyrobený z kvalitního granitu s prostornou vanou 400x4mm o hloubce 1mm.


K dispozici v šesti nejžádanějších barvách a výhodných setech s vodovodními bateriemi. Kombinace kuchyňského dřezu s odkapem a kuchyňského dřezu s vaničkou , dala vzniknout výbornému řešení prostoru. Především u vaření a při mytí nádobí oceníte šíři úložných prostorů a možnost.


Jednokomorový dřez s vaničkou a praktickým odkapávačem je určen pro montáž na klasickou skříňku s šířku od cm. Dřezy jsou od sebe oddělené a jejich instalace je vhodná pro kuchyně s dostatečně prostornou pracovní deskou. Pro vysoký komfort při práci v kuchyni doporučujeme sáhnout po dvojdřezu s odkapem. Jedná se o typ, kdy hlavní dřez doplňuje postranní vanička. Rozměr dřezu je 5x 4mm.


Dřez s vaničkou

Jistě jste již slyšeli o granitových dřezech. Určitě jste také slyšeli o kuchyňských dřezech s odkapem a kuchyňských dřezech s vaničkou. Rádi bychom Vám nyní představili kuchyňský dřez bez kompromisů - kuchyňský granitový dřez s vaničkou a odkapem. ALVEUS Dřez LINE Maxim (nerez) 2. GRANITOVÝ DŘEZ S VANIČKOU A ODKAPEM, S PŘEP. Jsou vysoce odolné, snadno se udržují, odolají krátkodobým teplotám až 280°C a při vhodném užívání si zachovají původní vzhled po dlouhý čas.


Metalblack o rozměrech 6x 5mm. Sifon dvoudřezový pro. Při vhodném užívání si zachovají původní vzhled po dlouhý čas. Hned víte, kam odložit omytou zeleninu či drobný příbor.


Nerezový dřez s vaničkou Sinks Twin 620. Jednodřez s vaničkou Odstranit filtr parametrů. Není třeba nic dokupovat. Nabízíme je v mnoha velikostech a odstínech. Takto řešený dřez Vám určitě zpříjemní pobyt a práci v kuchyni.


Ušetří čas, ušetří místo na kuchyňské lince a usnadní práci. Dřez pro horní montáž, oboustranný Vyroben z kompozitu křemičitý písek, pojivo a barvivo Vnější rozměr: 7x 5mm Tepelná odolnost 180°C. Vysoko kvalitná Drezy s vaničkou a odkvapom. V barevné variantě - METALBLACK.


Kvalitní granitový dřez v barvě písek, českého výrobce NOVASERVIS. Granitový dřez Sinks s vaničkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.