středa 4. října 2017

Drtička větví

Zpracují větve o průměru až cm. Zahradní drtiče větví. Drcení pomocí nožové hlavice. Ochrana proti přetížení. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.

Drtiče větví skladem. Doporučujeme zahradní drtiče značek Al-Ko , Hecht , GTM , Vares a MTD. HECHT, Bosch, Einhell a dalších.


Při testování časopisu dTest dostal nejlepší známku drtič se speciálním dutým válcem, který ale zároveň patřil k nejdražším. Na druhém místě se překvapivě umístil levný drtič z hobbymarketu za necelých pět tisíc korun. Benzínové zahradní drtiče. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů drtič větví.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Motorová drtička větví made in Kunčina. Vares SHARK - drtič zahradního odpadu. Válcová drtička větví Tento válec vtahuje větev nebo kořen a přitlačuje je na kovovou protidesku, případně přítlačné kolo (závisí na konkrétním konstrukčním řešení). Tímto způsobem se frézovací válec postupně zařezává stále hlouběji do dřeva, dokud ho zcela nerozdrtí.


Doma vyrobená drtička na dřevo. Hravě si poradí s klacky a větvemi, kterých je plný les a vytvoří z nich topivo, které se dobře sype do kotle a dobře hoří. Větve je potřeba do drtiče mírně zatlačovat a rozhodně doporučujeme používat ochranné pomůcky jako jsou rukavice a brýle. Některé modely mají funkci automatického vtahování suroviny. U tohoto druhu stroje pracuje ozubené kolo, které se na jedné straně přitlačuje na kovovou desku a tím drtí větev na drobné, 1–3centimetrové kusy, podle průměru větví.


Už z principu si štěpkovač sám vtahuje větve do soukolí, neběží v tak velkých obrátkách jako drtič, a proto je daleko tišší. Horší to bylo s ne zcela vyschlými, pružnými a křivolakými větvemi,ty se občas nějak zaklínily v podávací násypce a musel jsem stroj vypnout a vyjmout zaklíněné kusy. Hlučnost stroje je přijatelná, čekal jsem to horší.


Při prvním drcení stroj ale prorazil díru do podávací. V této kategorii naleznete štěpkovače a drtiče, které vám pomohou zpracovat dřevní odpad. Ačkoliv jsou oba typy přístrojů určeny k podobnému účelu, pracují na odlišném principu.


Prodám funkční drtičku větví Homelite.

Rozbaleno a 1x použit. Malo používaná 850kc při rych. K tomu slouží zahradní drtičky, které jsou vynikajícími pomocníky zahrádkářů.


Podrcené větve, neboli dřevní štěpka se dá použít k různým účelům. V Mountfieldu v akci (jinak je drahej) sem zak. Lešení hliníkové pojízdné věž m. Rychlá montáž, průchozí podlážk. Sběrný koš o objemu l. Systém drcení prostřednictvím zubové hlavice. Ideální na kusy o maximálním průměru cm.


Hodně lidí si myslí, že do drtiče se musí větve silně zatlačovat. Přehnanou silou byste mohli rotující nože naopak zahltit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.