středa 11. října 2017

Dvojdřez

V naší nabídce naleznete řadu variant velikostí a typů, ze kterých si určitě vyberete. Dva dřezy Vám pomohou udržet kuchyň v dokonale čistém stavu. Nerezový dvojdřez je velmi vhodným řešením do větších kuchyní. Získáte tak další plochu, kterou můžete využít například pro odkapávač nádobí,nebo přípravu ovoce a zeleniny.


Součástí dřezu je kompletní příslušenství k montáži. Není třeba nic dokupovat. Tloušťka materiálu mm. Velikost sifonu 1“. Produkt zahrnuje sifon,. Hodnocení produktu:.


Odkapávač, Rohové, Dvoudřezy Franke Calypso COG 6E, 960x5mm,Fragranitový dřez, grafit Rozměry: 9× 5mm Výřez: dle šablony Dřezy: 4× 3× 1mm, 1× 2× mm Spodní rohová. Dodací lhůta: - dny. Dřez je určen pro horní montáž do minimálně 8mm široké skříňky.


Potřebujete kvalitní dřez na kuchyňskou linku? Máme nejširší výběr kuchyňských dřezů - malé i atypických rozměrů. Kupte nerezové, keramické, smaltované, granitové, bílé.


Vyberte si tvar: kulatý, rohový, oválný nebo čtvercový. Jednodřez, dvoudřez, s odkapávačem, vaničkou nebo bez. Nakupujte u autorizovaného specializovaného eshopu značky Franke.


Existuje několik základních tvarových typů kuchyňských dřezů. Při rozhodování se, který zvolíte musíte brat do úvahy více faktorů, konkétně, rozměr skřínky, do které dřez umístíte, velikost celé kuchyně, a vaše požadavky na umývací centrum. Granitové dvojdřez y pro praktičtější mytí nádobí. Dvě oddělené vaničky vedle sebe umožňují systematickou manipulpaci s nádobím nebo například zeleninou. Díky dvěma dřezům umyjete dvojnásobné množství nádobí a budete k tomu potřebovat méně místa, než kolik zabírá dřez s odkapní plochou.


Prohlédněte si naši nabídku odolných kuchyňských dřezů. Vybírat můžete z široké škály stylů i barev za nízké ceny, díky nimž si dotvoříte svou vysněnou kuchyň. Na naše zákazníky čeká rozmanitý výběr kuchyňských dřezů různých materiálů, tvarů i barev. Hloubka vany dřezu je 1mm.


Od tradičních nerezových, přes keramické až po dřezy fragranitové, oválné, hranaté, s odkapávačem i bez. Na výběr máte jednodřez, dvojdřez a rohový dřez s různými kombinacemi odkapávačů a vaniček, které vám usnadní práci. V materiálech budete nejčastěji vybírat z nerezu. Dvojdřez nabízí dostatek prostoru pro mytí nádobí. V jedné části dvojdřezu můžete nádobí mýt, ve druhé například oplachovat.


Nerezové dřezy té nejvýšší kvality od světoznámých výrobců Franke, Alveus, Blanco. Veškeré nabízené dodáváme vč. Obchod s granitovými dřezy od Lavello, baterie a příslušenství.


Dvojdřez

Objednejte si granitový dřez přizpůsobený Vašim potřebám v jedné ze 6ti atraktivních barev. Nejprodávanější zboží držíme skladem. U nás naleznete odpadní ventily se sítkem, zápachové uzávěry pro dřezy, univerzální podomítkové sifony a mnohé další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.