pondělí 30. října 2017

Dvoudřez

Dvoudřez

Prohlédněte si naši nabídku odolných kuchyňských dřezů. Vybírat můžete z široké škály stylů i barev za nízké ceny, díky nimž si dotvoříte svou vysněnou kuchyň. V naší nabídce naleznete dřezy čistě praktické za dostupné ceny i dřezy vysoce funkční v luxusním provedení. Vpravo má dvoudřez odkapávač šířky cm.


Ve spodní části je praktická nerezová police - úložný prostor š. Nestačí Vám ve vaší kuchyni jeden dřez? Máte velkou rodinu a chcete mít prostor na vaší kuchyňské lince? Není nic jednoduššího, než si pořídit dvojdřez. Nerezové kuchyňské dřezy. Each precision-engineered material has an individual character and unique benefits.


Keramický dvojdřez je velmi vhodným řešením do větších kuchyní. Granite is just one of our ranges, so enjoy. Získáte tak další plochu, kterou můžete využít například pro odkapávač nádobí,nebo přípravu ovoce a zeleniny. Načíst více produktů. DVOUDŘEZ GRANIT 80x49cm ČERNÝ METALICKÝ.


Na naše zákazníky čeká rozmanitý výběr kuchyňských dřezů různých materiálů, tvarů i barev. Od tradičních nerezových, přes keramické až po dřezy fragranitové, oválné, hranaté, s odkapávačem i bez. Granitový dřez Bergen je velký dvoukomorový model určen pro osoby, které potřebují velkou pracovní plochu. Jednoduchá, ale funkční konstrukce, díky které je umývání velkého nádobí mnohem lehčí než v klasických modelech. Granitový dvoudřez Franke MRG 6v provedení Šedý kámen o rozměrech 8x 5mm.


Hloubka vany dřezu je 2mm. Dřez je určen pro horní montáž do minimálně 8mm široké skříňky. Součástí dřezu je kompletní příslušenství k. Dnešní nabídka rohových dřezů je velmi pestrá. Kuchyňské rohové dřezy. Pokud si přejete umístit dřez do rohu, určitě si u nás vyberete ten pravý.


Množství variant a kombinací jednotlivých řešení vás ohromí. Choosing which material is right for your kitchen depends on what you need from your sink. RETRO DŘEZ kruhový 49cm SAHARA. Tyto atraktivní a vysoce odolné granitové dřezy prestižní značky Franke uspokojí požadavky i náročnějších zákazníků. Díky výrobě z nově vyvinutých kompozitních materiálů obsahujících cca drcené žuly si granitové dřezy dlouhodobě uchovávají svůj původní vzhled.


Vyberte si z široké nabídky nerezových, granitových a keramických dřezů. Většina nabízených kuchyňských dřezů máme skladem. Alcaplast sifon pro dvoudřez s nerezovými mřížkami O1dvouúrovňový a přípojkou. Blanco na jednom místě.


Dvoudřez

Využijte nadstandardních služeb výdejních míst dřez s baterií na míru a mnohé další. Připravit si horkou lázeň v příjemné stylové koupelně můžete díky SIKO i vy. Vyberete si vše, co pro svojí vysněnou koupelnu budete potřebovat.


Základem každé koupelny jsou obklady a dlažba, které jsou významným designovým prvkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.