pondělí 2. října 2017

Granitové kuchyňské dřezy

Kuchyňské granitové dřezy Lavello. Granitový dřez Lavello Luxor 1. Dostupné v 6i barvách. Reviewed out of (172) 4. Naše granitové kuchyňské dřezy mají atraktivní a univerzální barvy, praktické tvary a velikosti. Vyberte si z široké nabídky nerezových, granitových a keramických dřezů. Většina nabízených kuchyňských dřezů máme skladem.


Granitové kuchyňské dřezy

Bezplatné vrtání otvorů pro baterií, excentr nebo dávkovač. A v neposlední řadě vynikají granitové dřezy množstvím barev, díky kterým lze skvěle doplnit celkový vzhled Vaší kuchyně. Rozdělení v našem e-shopu je opět vytvořeno tak, aby byl pro Vás výběr co nejsnazší - sekce GRANITOVÉ DŘEZY je rozdělena do dalších podsekcí dle typu granitového dřezu ( Rohové , kulaté , s odkapem atd.). Naleznete zde levné granitové dřezy , granitové dřezy s odkapem, rohové granitové dřezy , granitové dřezy s vaničkou a další. Prohlédněte si naši nabídku odolných kuchyňských dřezů.


Vybírat můžete z široké škály stylů i barev za nízké ceny, díky nimž si dotvoříte svou vysněnou kuchyň. Můžete vybírat ze barevných variant - bílá, béžová, černá. Vybírejte z 8produktů v kategorii kuchyňské dřezy. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


Granitové kuchyňské dřezy

Důvody jsou hlavně design, barevnost, odolnost a hygiena. Keramické kuchyňské dřezy - získává stále na větší oblibě. Tyto atraktivní a vysoce odolné granitové dřezy prestižní značky Franke uspokojí požadavky i náročnějších zákazníků.


Díky výrobě z nově vyvinutých kompozitních materiálů obsahujících cca drcené žuly si granitové dřezy dlouhodobě uchovávají svůj původní vzhled. Jedná se o kvalitní materiál, který se díky své vysoké odolnosti hodí pro výrobu kuchyňských dřezů. Díky špičkové technologii výroby a mechanické odolnosti granitových dřezů Vám garantujeme vysokou dobu záruky až let! Nicméně i tyto dřezy mají své výhody a nabízíme je v samostatné sekci kompozitní SMC dřezy. Opravdové granitové dřezy se vyrábějí cca z rozdrceného kamene (křemen, žula), akrylátového pojiva a barviva a jsou v celém svém objemu homogenní.


Včetně odkapu se váhově pohybují okolo – Kg. Protože kromě svého účelu plní také estetickou funkci, máte štěstí, že si můžete vybrat z široké nabídky tvarů – rohové dřezy , dřezy s vaničkou a odkapem, dvojdřezy apod. Takový granitový dřez vám ušetří mnoho práce s údržbou, keramické dřezy zase působí více rustikálně. Rohové granitové dřezy jsou ideálním řešením pro malé kuchyňské linky, kde není pracovního prostoru nazbyt.


Rohová konstrukce optimálně šetří prostor a zároveň disponuje dostatečnou plochou pro odkládání nádobí, potravin či drobného kuchyňského vybavení. Z naší široké nabídky granitových dřezů si vyberete, ať už preferujete čistou praktičnost, poměr cena. Výsledkem je vysoká odolnost proti nárazům a otlučení. Krátkodobě dokážou odolávat teplotám až do 180˚C. Snadno se čistí, skvěle vypadají a jejich speciální povrchová úprava Sanitized.


A není divu - díky vysoké kvalitě a nejrůznějším barevným provedením se hodí do každé kuchyně. V našem e-shopu naleznete granitové kuchyňské dřezy renomovaných značek v mnoha technických variantách, a tak nezáleží na velikosti vaší kuchyňské pracovní desky - kvalitu a praktičnost si u nás může. Nejširší nabídka kuchyňských dřezů za akční ceny! Nabízíme dřezy nerezové, granitové , tectonitové či keramické včetně příslušenství. Každá kuchyně s rohem si zaslouží rohový dřez!


Konkrétně zde se jedná o granitové rohové dřezy ! V naší nabídce najdete nejen nerezové, ale i keramické a granitové kuchyňské dřezy. Naše dřezy patří mezi špičkové prémiové značky. Chceme, aby naši zákazníci byli vysoce spokojení a měli radost.


Díky použitému materiálu – granitu – mají naše dřezy bohatou škálu vlastností, které jsou vyhledávané v každé kuchyni. Začněme s faktem, že každý Lavello granitový dřez má vysokou odolnost proti poškrábání, nárazu, vysokým teplotám a teplotnímu šoku. Příslušenství ke dřezům - misky, koše na nádobí, krájecí a přípravné desky a jiné doplňky.


Jde o stále oblíbenější typ dřezů a to hlavně do moderních kuchyní. Jde o dřezy špičkové kvality, čemuž odpovídá i jejich poněkud vyšší cena oproti jiným typům kuchyňských dřezů. Jsou vyráběny z materiálu Luisigranit, což je vysoce odolný materiál.


Granitové kuchyňské dřezy

Složení: drcené žuly, 15.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.