pondělí 9. října 2017

Keramické žlaby pro koně

Keramické žlaby pro koně. V sortimentu si vyberete i samokrmítka na granulované krmné směsi pro prasata, stojanová i nástěnná napajedla pro pastviny a držáky lizu. V naší nabídce najdete krmné i napájecí žlaby pro koně i ostatní zvířata. Závěsné žlaby lze zavěsit na stěnu boxu, nebo je lze položit na zem. Jiné žlaby se montují na zeď.


Keramické žlaby pro koně

Při montáži žlabu na zeď je. Použité keramické žlaby 20ks, rozměr 97xcm. Sloužily jako žlaby ke krmení koní.


Tato velmi dobře tvarovaná novinka umožňuje snadnou čistitelnost a vysokou hygienu krmení. Půlené žlaby DN 1– 5mm, čela a přepážky ke žlabům , U- žlaby a stokové žlábky. Nádoby na víno a likéry.


Kbelíky vhodné do stáje, výběhu či vozíku. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Koryta pro prasata, krmné žlaby pro prasata, koryto pro prase, krmítka pro prasata, samokrmítka pro selata, krmítka pro prase, krmidla pro prasata, prasnice, selata, běhouny, samokrmítka pro odchov selat. Koryta pro dobytek, krmné žlaby pro skot, žlaby pro dobytek, žlaby pro telata, žlaby pro krávy, koryta pro býky.


Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Prodám 6ks hnědých keramických žlabů i jednotlivě,původně určené pro koně. Vhodné jako okrasné truhlíky na zahradu. Minářová a Sedlák zajišťují největší sortiment napáječek a napájecích systémů pro koně v České republice od nejlevnějších noname napáječek po značkové napáječky La Buvette a Suevia, dále speciální napáječky pro koňské stáje a. Pro správné ovládání koně při jízdě je důležité zvolit správný typ a tvar. Proto vždy dbejte při výběru na velikost koně , aby mu uzdečka perfektně sedla, byla pohodlná a příjemná.


V našem sortimentu je k dispozici široký výběr uzdeček různých stylů a materiálů. Můžete si uzdečku upravit výměnou čelenky, které máme taky v nabídce. Pro chovatele nejrůznějších domácích mazlíčků. Máte-li doma psa, kočku, koně , papouška, želvu, chameleona, gekončíka, ovečku, kozu, lamu ba i lemura nebo nějaké další zvířátko, pak je tento typ cedulek určen právě Vám. Koryta pro koně , krmné žlaby pro koně , kbelíky pro koně , vědra pro koně , koňská koryta, koňské žlaby , koňské kbelíky, koňská vědra.


Přihlášení Registrujte se. Krmný žlab rohový pro koně vyrobený z odolného plastu, s oblou hranou pro vyšší bezpečnost. Výrobky OK PLAST jsou mimořádně kvalitní a. Vše pro chovatele najdete v našem e-shopu.


Zboží skladem a za skvělé ceny. OK PLAST pro koně 16ltr. Podívejte se na náš sortiment! Domů krmné žlaby a koryta – žlaby pro koně.


Závěsný napájecí žlab pro skot, koně , ovce a kozy. Toto krmné koryto je vyrobeno z plastu zpevněného skelným vláknem, díky čemuž je. Ohlávky pro koně Základní výbavou každého koně je ohlávka. S výběrem vhodných koňských potřeb a výbavy pro koně Vám rádi poradíme.


Kromě toho najdete u jednotlivých produktů návody, recenze a můžete také využít možnosti diskuse. V samostatných kategoriích také nabízíme vybavení do stáje a na pastvinu, žlaby pro koně a potřeby pro jezdce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.