pondělí 23. října 2017

Nopová folie

Nelze ji však uvažovat jako hlavní hydroizolační vrstvu, protože napojení jednotlivých dílů fólie není dokonalé a mechanické poškození je relativně snadné. K čemu lze nopovu fólii použít? Nejčastější využití nopových fólií je.


Nopová folie

Profilovaná ( nopová ) fólie DEKDREN Lvýška nopů 78mm 55Kč. Používá se jako hydro­akumulační vrstva v souvrství zele­ných střech. Nopové fólie jsou vhodné na běžné hydroizolace plochých střech a spodní stavby.


Používají se na všechny aplikace vodotěsných, parotěsných a protiradonových systémů zvláště v případě středně a více náročných staveb a všude tam, kde investor upřednostňuje bezporuchovost vodotěsných izolací a dlouhou životnost. Používa na odtok podzemnej vody a na ochranu podzemných hydroizolačných systémov proti poškodeniam spôsobeným tlakom pôdy. Protivlhkostní a drenážní nopová deska s výškou nopu mm, umožňuje vedení vnitřních instalačních rozvodů mezi nopy. GEO nopovka (sendvičový výrobek) - nopová fólie, která slouží jako separační a zároveň filtrační vrstva. Nopová folie Guttabeta TLinear.


Nopová folie

Dodává se v rolích o rozměrech 2×m. Odolává tlaku 15t na m 2. Důležité je také zajistit, aby nopová folie držela u domu a nebyla „odchlíplá“. To můžete vyřešit použitím speciální lišty, které můžete rovněž pořídit v DIY obchodě. Doporučujeme ale konzultaci se zaměstnanci, kteří by Vám měli být schopni poradit. Profil fólie je tvořen polokuželovými výstupky – nopy.


Použitý materiál a profil dávají fólii unikátní vlastnosti, které je možné využít v řadě konstrukcí staveb. Vysokohustotní polyetylen se vyznačuje dobrými mechanickými vlastnostmi a vysokou odolností vůči všem. Cena platná iba v eshope Tento produkt je možné doručiť: 1. Kuriérom posielame po celom Sl. Fólie má černou barvu a jednotlivé typy se liší velikostí kopulek a jejich odstupem. Související produkty.


Kč 33Nerezová vzpěra Přidat do koší. Chrání spodní konstrukci stavby proti vlhkosti a tím zvyšuje její životnost. Folie je odolná proti prorůstání kořenů.


Kuželové nopy umožňují mnohostranné využití a zároveň zaručují funkčnost výrobku. Dodanie pracové dni. DEKDREN TGARDEN profilovaná ( nopová ) fólie s perforací, desky. Věrnostní program 7Kč bez DPH = b. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


ISOSTUD se používá jako ochrana živičných pásů, svislých stěn a základů a může být použit také na terasách, plochých střechách a střešních zahradách. Jde o fólii standardní kvality pro základové práce a jednoduché drenáže. Je vyrobena z HDPE, s dobrou vodotěsností a výbornou ventilační schopností, která umožňuje odvětrání vlhkého zdiva a zabrání pronikání vody do konstrukce z okolního terénu.


Pružné profilované membrány využívají nejnovější technologie vzduchové. Prosím o radu, jak upevnit HORNÍ OKRAJ nopové folie kolem bazénu. Aby mezi folii a těleso bazénu Varionapadala tráva event. Súbory na stiahnutie. Technické špecifikácie.


Nopová folie

Je vyrábaná z polyetylénu (HDPE) s vysokou hustotou. Textilie zabraňuje, aby se mezery mezi nopy zanesly a tím se snížila funkčnost celého drenážního systému. Fólie je složená z nopového pásu a filtrační. Termín dodání je 1-pracovní dny od přijetí objednávky.


Já ji tam chci dát,ale nevím jakou výšku má mít nop a jestli musím dávat na. Vyvýšené záhony 200x1výška 50cm nebo rozměry na přání, z hezkých, nenapadených, smrkových. Součástí je nopová folie.


Oproti bežným nopovým fóliam Guttabeta STAR oveľa lepšie odoláva deformáciam spôsobených hmotnosťou stavebnej konštrukcie, geologickým zmenám v podloží a. LITHOSEPAR PE parozábrana. FATRAFOL PVC hydroizolace. Jsme česká firma a soustředíme se na výrobu hydroizolačních fólií, výse.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.