úterý 31. října 2017

Ocelové trubky černé

Ocelové trubky černé

Vyrábíme ocelové trubky na míru - bezešvé i svařované, hladké i závitové a další. Dodáváme celé tyče o délce nebo 12m, dopravíme až na místo určení. O vysoké kvalitě také svědčí atest pro použití na plynové rozvody. Trubky jsou dodávány v 6metrových tyčích.


Objednat můžete vždy na celé metry. Ocelové trubky , potrubní díly a příslušenství. Vítejte na stránkách společnosti GENERAL TRADING GATE CZ, s. Slovnaftská 10 Bratislava.


Jedním z nich jsou právě svařované ocelové trubky pro všeobecné použití. Kouřovody, trubky a kolena, redukce k napojení kamen. Vysoce kvalitní provedení ocelového plechu v černé barvě a tloušťce stěny až mm zaručuje dlouhou životnost a zároveň vhodnost do všech typů interiéru.


Velkoobchod hutním materiálem FERONA a. PE trubky s vnitřním závitem – QI. Spojování silnostěnných ocelových trubek lisováním zastudena i pro plynové. Svěrné spojky umožňují rychlé.


Ocelový profil, trubka konstrukční černá. Redukce excentrické Str. Všechny naše svařované ocelové trubky jsou z atestovaných materiálů. Máme vlastní rychlou dopravu.


Pro stálé zákazníky slevy. Hladké trubky nebo závitové. Slabostěnné nebo silnostěnné trubky. Ještě jste se nepřihlásili?


Zajišťuje prodej hutního materiálu od plechů až po dráty, tyče a trubky. Hledáte-li bezpečný a spolehlivý prodej hutního materiálu, jste na správném místě. Vážení zákazníci, obchodní partneři, z důvodu celosvětovému šíření koronaviru (COVID-19) a vzhledem k bezpečnosti našich zaměstnanců Vás tímto žádáme o primární využívání systému Ferona ONLINE pro Vaše objednávky. Použití: ocelové konstrukce, zámečnická výroba, zábradlí, ploty. Tabulka rozměrů vedených sklade12x2.


Svařované a bezešvé ocelové trubky. ASTM A7Černé a žárově pozinkované (galvanizované) svařované a bezešvé trubky pro protipožární použití. KVALITA, PŘIJATELNÉ CENY A MAXIMÁLNI SERVIS. Vybrat si u nás tak můžete trubky přesně podle vašich představ a potřeb.


Kromě prodeje trubek vám v souvislosti s nimi nabízíme i jejich vypalová. Bezešvé ocelové trubky se vyrábí válcováním. Dělí se podle použité výrobní technologie - trubky válcované za tepla a za studena, redukované za tepla a za studena a podle provedení - trubky konstrukční, závitové, přesné a kotlové. Použivají se například ve stavebnictví, strojírenství nebo petrochemii.


Ocelové trubky černé

DN10x35mm) - (DN50x65mm) jakost S195T. Svým zákazníkům nabízí široký sortiment ocelových trubek, které je schopna upravit. Technické dodací předpisy.


Nabízíme ocelové trubky - bezešvé, svařované i závitové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.