úterý 31. října 2017

Dvoukomorový septik

Dvoukomorový septik

Tříkomorový septik funguje na základě biomechanického přečištění odpadních vod. V první komoře zůstávají pevné části odpadu, které se usadí na dně a postupně se rozkládají. Hrubě přečištěná voda protéká do druhé komory, ve které dál probíhá proces vyhnívání. Do třetí komory se dostane již jen přečištěná voda, která je zbavena pevných částic.


Dvoukomorový septik

I dvoukomorový septik ale musí být pravidelně vyvážen fekálním vozem. Už dle názvu správně usuzujete, že je vybaven třemi komorami. Výjimečně je možno použít také dvoukomorový septik. Tuto variantu je nutno konzultovat.


Septiky najdou díky své snadné údržbě uplatnění především v chatových oblastech, kam není nutno instalovat čistírny odpadních vod. Konstrukce každé komory obsahuje samonosné žebrování pro mimořádnou pevnost. Výrobek je vyroben za použití technologie rotačního tváření plastů a má tak neomezenou životnost.


Dvoukomorový septik

Je určen do terénu bez výskytu spodní vody. Septik je možné udělat buď dvoukomorový , nebo tříkomorový. Ušetríte: 23€ Ďalšie informácie. Plastový septik firmy Bresco, nejlevnější tříkomorové septiky v ČR. Plastové septiky jsou dodávány i na klíč pro obetonování, samonosné a dvouplášťové.


Tento septik je rozdělen na dvě komory přepážkou, která pomáhá částečně oddělit místo pro sedimentaci kalu a pomáhá tak k postupnému usazení a rychlejšímu rozložení. Jakmile je kal rozložen, může z velké části opět vyplavat a přelít se spolu s protékající splaškovou vodou do další. Jako nádrž pro septik se bude skvěle hodit pro 5-osoby.


Další kategorie jímek a septiků, které můžete navštívit. Sklolaminátové jímky Sklolaminátové septiky Jímky na dešťovou vodu Na našem webu. Plastový samonosný septik se dvěma komorami a přepadem je určen ke skladování splaškové vody.


Děkujeme za vaši přízeň. Dvoukomorový konstrukce přístroje. Septik sestávající ze dvou komor, praktického odpadních vo které je schopné provádět zpracování organického odpadu.


Vodotěsné plastové žumpy TITANI. V objemovém tanku podobném žumpě jsou dvě až tři komory, kde klesají ke dnu kaly a přečištěná voda se může vypouštět ven. Princip je mechanický. Je důležité při zasypávání septik současně napouštět vodou tak, aby se zastabilizoval a nevyplavával nebo nerovnoměrným obsypem neposouval po desce. Současně si takto správně sedne okolní zemina.


Samonosný tříkomorový ( dvoukomorový) septik se nehodí do míst, kde je zvýšená hladina spodní vody. Septik z dvoukomorové jímky je stavebně i provozně nenáročný čistící objekt, který nepotřebuje žádnou elektrickou energii a vyčištěnou odpadní vodu je možné vypouštět do trativodu. Septik s biologickým stupněm čištění, žumpa anebo domovní čistírnu odpadních vod. To jsou tři možnosti možnosti pro lidi, kteří se nemohou napojit na obecní kanalizaci a musí se s odpadní vodou vypořádat sami.


Dvoukomorový septik

Německé plastové septiky dvoukomorové. Prodám nepoužitý samonosný dvoukomorový septik , lze použít jako nádrž na dešťovou vodu. Filtr septik o něco prodraží, ale vyplatí se. V nádrži zemního filtru je štěrk frakce – 32mm a říční písek frakce – 6mm. Nádrž je opatřena větracím potrubím a musí být od okolního prostředí vodotěsně oddělena.


Biologický filtr je sestaven z přítokového. K dokonalému čištění odpadních vod Cena produktu bez dopravy. Snadná instalace díky nízké hmotnosti.


Jak správně usadit žumpu, septik nebo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.