neděle 12. listopadu 2017

Ariston velis inox

Ariston velis inox

Teplá voda pro sprchování je připravena už za minut. Наръчници и документация. Ohrievač ARISTON Velis EVO INOX disponuje rýchlym ohrevom. Vďaka hĺbke len 27cm a možnosti vybrať zvislú alebo vodorovnú inštaláciu šetrí ohrievač Velis INOX miesto v každej kúpeľni. Ariston Velis Evo Plus!


Gábor Kovács 53views. Velis Premium, the water heater inspired by design. Choose a location I want to choose another location. Nuos Plus Tepelná čerpadla.


Objem tohoto přístroje činí 1litrů, což jej řadí do mírného podprůměru v našem výběru. Tento bojler je tedy vhodný spíše pro rychlejší ohřev menšího množství vody. VELIS EVO Wi-Fi Ohřívače vody. Függőlegesen és vízszintesen is felhelyezhető. INSTALACION TERMO WESEN INOX FLAT - Duration: 5:39.


Luis Garcia 78views. CHYTRÉ FUNKCE Konstrukce s dvojitou nádrží a rychlý. ТехноКонтроль - Честные Сравнения. A Velis EVO készülékek többféle kapacitással is.


Proto také poskytujeme na prorezavění nádrže sedmiletou… Celý popis. Ovládací panel s tlačítky pro nastavení teploty s indikací LED diodami ECO funkce pro úsporu energie. Velis INOX EVO is equipped with the ECO EVO function, which remembers when and how much hot water you use. That reduces energy consumption by almost. For more energy savings, this water heater is composed of a double tank.


Rozměr (ŠxVxH) 56x121x2cm. S digitálním ovládáním. S možností svislé nebo vodorovné instalace. Preto tiež poskytujeme na prehrdzavenie nádrže 7-ročnú záruku. Tým znižuje spotrebu elektrickej energie až o. K ďalšej úspore energie.


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Luksuzan dizajn, odličan kvalitet, vrhunska ekonomičnost. Capacity: 1Litre Width: 5mm Depth: 2mm Size: 7mm Weight: 2kg Can be placed both horizontal or vertical Power: 1. W Voltage: 2V Coverage: IPXHeating time (ΔT 45C): h min Max. Dodaj u korpu MP cena: 48.


Ariston velis inox

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Minden melegítési ciklus végén akár literrel több 40°C-os víz áll rendelkezésre. Technický list ke stažení Použití: Zásobníkový ohřívač vody určený pro více odběrných míst Vhodný jako zdroj teplé vody do bytů, rodinných domů, chat, bytů, ubytoven apod.


C: 2h m Doba ohriatie prvý sprchy: min Max. Elmac Inox bojleri su kvalitetom i pristupačnom cenom našli svoje mesto na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.