pátek 10. listopadu 2017

Dotace na kotle praha

Podávání žádostí od: 31. Kotlíková dotace Praha. Používáním webů z portálové rodiny praha. Naší snahou je opravy provádět v maximálně krátkém čase.


Dotace na kotle praha

Výměnu starého neekologického kotle může pomoci. Ministerstvo životního prostředí po Novém roce spouští třetí a finální vlnu takzvaných kotlíkových dotací. Z peněz Evropské unie na ni pošle tři miliardy korun. Plánuje se za ně vyměnit cca tisíc zastaralých neekologických kotlů. Dešťovka nabízí až tisíc korun na zalévání a až 1tisíc korun na zachytávání vody a rozvody po domě.


Doklad o vlastnictví (dispozičním právu) bankovního účtu žadatele 3. Fotodokumentace původního kotle před odpojením (vzor) 4. Doklad o kontrole technického stavu a provozu původního kotle Upozornění na způsob prokazování emisní třídy starého kotle ! Zajímáte se o dotace na kotle ? Podívejte se na náš seznam dotovaných kotlů. Na vybrané doprava zdarma. Pražané budou moci své žádosti podávat průběžně do 29.


Dotace na kotle praha

Finanční alokace pro dotaci na výměnu starých neekologických kotlů za. Výše poskytnuté účelové investiční dotace závisí na druhu nově instalovaného tepelného zdroje a na výši žadatelem doložených uznatelných výdajů. V případě instalace tepelného. SN EN 303- za nový, ekologický zdroj tepla.


Dotace na výměnu kotle. Vzpomeňte si příští rok v červenci a podívejte se na web Prahy. Předmětem dotace je výměna stávajících ručně plněných kotlů na tuhá. Stát rozdává dotace na nové kotle , fotovoltaické elektrárny nebo zateplení. To je dlouhodobý cíl hlavního města.


Dotace na kotle praha

V další vlně kotlíkových dotací město občanům. Jihočeský kraj Rozhodnutí o poskytnutí dotace v rámci podprogramu Nová zelená úsporám – Adaptační a mitigační opatření, kterým bylo schváleno dalších 11mil. Kč z programu Nová zelená úsporám na dofinancování žádostí podaných ve 3. Praha zvýšila dotace na výměnu topení.


Pokud máte zájem o dotaci neváhejte a požádejte o ni obratem. Rádi za vás vše vyřídíme a zajistíme i montáž vybraného tepelného zdroje ( kotle na tuhá paliva, kotle na plyn, tepelná čerpadla …). Na nic nečekejte a obratem nás kontaktujete na tel. Zní to hrozivě a možná netušíte, oč jde. Neváhejte nás oslovit, pomůžeme Vám s výběrem i vyřízením dotací.


V naší nabídce najdete široký výběr spolehlivých kotlů na dřevo i kombinovaných kotlů osvědčených značek jako: Atmos, Attack, Buderus, Dakon nebo Benekov. Automatické i ruční kotle na tuhá paliva. Možnost získání kotlíkové dotace až do výše ceny kotle.


Kč při změně zdroje z elektrického za peletky bez procentuálního omezení! Slevy na kotle Pro další informace nás prosím kontaktujte. Jistě Vám to bude finančním přínosem. Součástí jsou také dotace na kotle na biomasu (podporovány jsou jak automatické kotle , tak i kotle s ručním přikládáním).


Maximální výše dotace je způsobilých výdajů. V současné době zabezpečuje agendu s nimi spojenou odbor ochrany prostředí MHMP. Granty jsou vyhlašovány jako dvouleté.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.