pondělí 13. listopadu 2017

Betonářská ocel hladká

Betonářská ocel hladká. Protože vypálíme, nařežeme, ohneme, vyrobíme, povrchově upravíme, přivezeme a složíme! Sortiment z řady za tepla válcovaných ocelí.


Možnost dodání jak v tyčích, tak ve svitcích. Dodávány bez povrchových úprav. Stálým zákazníkům dáváme výhodné ceny. Je využívaný hlavně ve stavebnictví pro výztuhu betonových podlah, sloupů aj.


Jedná se o profil, který po celé své délce (nebo m) má na povrchu výstupky. Roxor lze nastřihat dle požadavků. Ocel pro výztuž betonových konstrukcí. Svařitelnost zaručená.


SMn30) Ocel automatová. Ocel je velmi dobře obrobitelná a drsnost ploch po. Stal se nedílnou součástí našeho života. Nicméně bez betonářské oceli by to nebylo možné. Hladká kruhová ocel se vyrábí ve dvou variantách, válcovaný a tažený profil.


Válcované jsou v 6m délkách. Tažené profily jsou 3m. Využití hladkých kruhových profilů je jak v kovoobrábění, zámečnick. Potřebujete hladkou betonářskou ocel ? Prosíme poptejte konkrétní množství pomocí tlačítka POPTAT PRODUKTY vpravo.


Máte zájem o naše produkty? Samotná betonářská ocel je velmi pevná, pružná a houževnatá, také beton má skvělé vlastnosti a dokáže jako skála vytrvat stovky let beze změny. Při spojení však vzniká železobeton, nejlepší konstrukční základ současnosti, ze kterého jsou tvořeny mostní pilíře, mrakodrapy, obchodní střediska, továrny, ale i běžné domy. Pokud má být zajištěna. Do průměru je možné dodávat též v jakosti Bst500KR.


Podmínkou pro vytvoření železobetonu je tzv. Kč) normu včetně změn (3Kč) pouze změny (Kč) Cena: 3Kč včetně DPH. Za studena válcovaná ocel.


Ocel válcovaná za studena Technologie válcování za s. Ebírková, hladká , síto do betonu. Zabýváme se prodejem a dodávkami hutního materiálu v regionu Kostelec nad Orlicí, okres Ústí nad Orlicí, Holice, Týniště nad Orlicí, Rychnov nad Kněžnou, Žamberk, L. Kruhová ocel najde uplatnění v různých situacích. Vždy záleží na její jakosti.


Kondor vám proto nabízí široké spektrum jednotlivých typů. V naší nabídce najdete např. Roxory - žebírková betonářská ocel. SORTIMENT HUTNÍHO MATERIÁLU.


Betonářská ocel hladká

KARI sítě jsou svařovány z žebírkových tyčí o průměru – mm. Jsou standardně v tyčích a jakosti B500A-pro pr. Síť 8mm 100x100mm 2x3m KY-49. Formát sítě : 2x3m ( resp.6m2) Na objednání jsme schopni dodat levně kari. Roxor, stavební betonářská ocel , základ.


Velkoobchod s materiály - hutní, nerezové, hliníkové, MAKROLON, jakostní, spojovací, PP, PE, silon, technické plyny, zámečnické práce. Trvale máme skladem žebírkovou betonářskou ocel - roxory v průměrech 6-20mm v připravených délkách a 6m. Ceník roxorů najdete zde. Vám dovezeme naším osobním autem s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.