úterý 14. listopadu 2017

Smršťovací hadice 30 m

Smršťovací hadice m. Je vhodná na zavlažování rostlin, mytí automobilů apod. Funguje na principu rozvinutí. Kvalitní smršťovací hadice mosaz spojky 1. Jak je hadice dlouhá ? Vnitřní zesílený průměr stěny hadičky je mm. U spojek jsou ochranné gumové kryty pro plynulé natažení hadice a proti lámání. Dodací doba u skleníků s dostupností skladem je z důvodů rozvozových plánů cca 7-prac.


Děkujeme za pochopení. Barva hadice je v barvě zelené. Momentálně nedostupné 4Kč bez DPH. Hodnocení produktu:. BARVA :ZELENÁ Neuvěřitelně roztažitelná hadice.


Vnitřek hadice je vyroben z odolné a pružné pryžové síťoviny tvořící. Tlakové ztráty jsou u hadice menšího průměru větší. Můžete mít dnes od 9: 30. Celková délka hadice po natažení je m. Délka hadice po smrštění je m. Hadice smršťovací mosaz má m dlouhou látku.


Tloušťka stěny silikonové hadičky je mm. Silikonová hadička transparentní provedení, střední tvrdost. Tips for ground prep and leveling. Technické informace smršťovací hadice profi m. Doporučený tlak vody pro smršťovací hadice profi - BAR uvádíme dle přesně stanovených norem ČSN.


Tento typ hadice vyrábíme a zasíláme do všech států EU. Ruční práce, česká výroba. Zahradní hadice smršťovací - Duration: 2:49. Speciálně kvalitně ručně vyrobená hadice.


Smršťovací hadice 30 m

Ideální řešení pro údržbu Vaší zahrady. Po naplnění vodou se automaticky prodlouží, a to až trojnásobně! Po uzavřetí napájení a vypuštění vody se znova zmrští na původní délku. Flexibilní a silná hadice , kt.


Pořiďte si praktickou a inovativní hadici na zalévání, o jaké se vám ani nesnilo, je tu smršťovací hadice m InnovaGoods Home Garden! Působením tlaku vody se během několika sekund automaticky natáhne. Stejně tak se po vypnutí vody zase smrskne na původní velikost. Praktické a jednoduché, protože vám v zahradním domku nezabere moc místa.


Automaticky se prodlouží z původních metrů až na metrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.