pondělí 18. prosince 2017

Asymetrická rohová vana

Skladem, ihned k odběru ks. Rosa II 15 levá varianta. Vagnerplast SELENA 160×1PRAVÁ Vana asymetrická s podporou, pravá. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Poctivá klasika v nejlepším slova smyslu.


Akrylátová asymetrická vana Asymmetric. Představuje příjemný poměr ceny a kvality. Vana Asymmetric vám zajistí výhled. Díky oblíbenému a známému tvaru je vhodná pro každého, kdo má.


Výchozím materiálem pro tyto vany je vysoce kvalitní a neporézní litý akrylát. Díky anatomickému a atraktivnímu tv. Levá i pravá orientace. Rohová vana z akrylátu o tloušťce mm. Objem vany je 2litrů.


Balení bez madla, nožiček a podhlavníku. Odstranit ze seznamu Add to list. Není divu, že kvalitní zpracování a moderní nadčasový design našich rohových van se u zákazníků těší dlouhodobé oblibě.


Výhodou asymetrických rohových van je především využití maxima prostoru v nestandardně řešených prostorách koupelny. Olsen Spa asymetrická rohová vana Siena technicky propracovaná, úhlopříčně řešená 1 akrylátová vana vynikne v každé koupelně. Dokonalý komfort umožní prolis sedátka v rohu vany. Voľne stojaca akrylátová vaňa Corsan E-033XL Reno 1x cm.


Jediná asymetrická vana , kde si užijete vzájemnou blízkost a pohodlí. Asymetrická rohová vana dokáže ozvláštnit i vaši koupelnu. Inovovaná vana LoveStory II navazuje na jednu z nejprodávanějších van RAVAK a vychází znovu z tvaru srdce, ale nechává zároveň vyniknout čisté linie a kvalitu materiálu.


POLYSAN - SIMONA rohová vana 150x. Je vyrobena z kvalitního 1 akrylátu s příjemným lesklým povrchem, který ulehčuje běžnou údržbu. K dispozici je s rohem vpravo nebo vlevo.


Asymetrická rohová vana

Nutno specifikovat pravou či levou variantu. Balenie bez panelu, nožičiek a sifónu. Tato klasická vana v moderním pojetí díky svým subtilním tenkým bočnicím poskytuje příjemný prostor i pro sprchování. Též ve variantě minivany se zkrácenou délkou.


Hluboká jako klasická vana , ale kratší, proto se vejde i do malé niky v koupelně. Sprchování ve vaně usnadňuje bezpečné ploché dno a několik variant sprchových zástěn nebo dveří. Zobrazeny položky až z (stránek) Rohové vany jsou dominantou každé koupelny. Jsou typické svým velkým vnitřním prostore.


Materiál: 1 akrylát. Vaňa je dodávaná vrátane nožičiek. Cena vane je bez krycieho panelu a vaňovej súpravy, vhodné nájdete v záložke príslušenstvo.


Nožičky k vaně Vám dodáme ZDARMA. Novinka Poslední kus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.