čtvrtek 7. prosince 2017

Čerpadla flux

Čerpadla flux

Kompletní sortiment naleznete v sekci Produkty nebo v prospektu ke stažení zde. Nakupujte profesionální čerpadla , nakupujte u profesionálů. Opotřebitelné díly je potřeba čas od času vyměnit. V ponuke máme sudové čerpadlá , vretenové čerpadlá , membránové čerpadlá , dynamické miešadlá , prietokomery , motory ( komutátorové , AKU , bezuhlíkové , pneumatické a trojfázové ), ponorné odstredivé čerpadlá , rozsiahle príslušenstvo a náhradné. FLUX pro specifické aplikace.


Čerpadla flux

Nerez verzia aj vo FOOD štandarde. Nerezová a Hastelloy C verzia s ATEX. Dungs Dungs a Medenus: Plynové regulátory, manostaty, magnetické ventily. Zpracování ropy a zemního plynu. Oba komponenty jsou zaměnitelné.


Různá čerpadla je tak možné použít se stejným motorem. Sudová a kontejnerová čerpadla lze využít pro spolehlivé čerpání řídkých kapalin, kyselin, louhů. Membránové čerpadlá FDM PP, PVDF, hliník, nerez a liatina pre viskozity max.


Čerpadla flux

Pohon elektrický nebo pneumatický. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti vynaložíte minimálne úsilie na jej ovládanie. Flux Sudová čerpadla Flux.


V sudu zůstává méně než produktu. Vertikální ponorná čerpadla Vertikální ponorná čerpadla pro čerpání a cirkulaci větších objemů, včetně agresivních a abrazivních médií. Membránová čerpadla FDM PP, PVDF, hliník, nerez ocel pro viskozity max.


Mají nízké opotření a zaručují konstatní otáčky. V závislosti na provedení a otáčkách mohou být použity s čerpadly až do čerpání produktů s viskozitou 80. Cenovo výhodné turbínkové meradlo na rýchle a bezpečné odmeriavanie neutrálnych, agresívnych, ľahko tečúcich, nehorľavých kvapalín. Prietokomer FMT 1odporúčame používať s čerpadlami radu JUNIORFLUX.


Speciální chemické motory a motory do prostředí s nebezpečím výbuchu jsou vybaveny vnějším chlazením a pro maximální životnost mají dvojité těleso. Výkony motorů jsou od 2W až do 8W. Komutátorové motory pro. Provozní I Pracovní tlak do.


Jen skladem (18) Cena. Pro provoz čerpadla nepotřebujete přívod elektrické energie, můžete ho tak využít venku, v chemicky agresivním prostedí, v různých halách apod. Přejít k hlavnímu obsahu.


Materiál PVDF, nerez ocel. Připojení Clamp nebo Rd závit. Vybírejte si Čerpadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Využití ve výbušném prostředí Zóny 1. Môžete voliť medzi čerpadlami, ktoré sú v oblasti kvapalín bez tesnenia alebo modely s tesnením klzným krúžkom. Nabízíme širokou škálu čerpadel renomovaných výrobců jako je Debem , OBL , Pulsafeeder , která dodáváme po celé České i Slovenské republice. Vaše zaměstnance odborně proškolíme.


The Company was incorporated in. Find executives and the latest company news. Rotary Unions for Printing Machines. Join LinkedIn today for free. Available up to the dimension of.


Čerpadla flux

Elektromagnetická čerpadla OBL jsou spolehlivá, finančně nenáročná a určená k dávkování široké škály chemikálií. Naše čerpadla se využívají k dávkování různých látek, z toho důvodů jsou již standardně vybavena PVDF komponenty, které nám zaručují chemickou kompatibilitu. This video is unavailable. Srovnejte si nabídky online shopů, přečtěte si detailní informace o zboží, najděte nejlepší cenu a ušetřete! Dodáváme čerpadla a náhradní díly těchto výrobců: OBL S. Wright Flow Technologies Ltd.


LEWA GmbH Alfa Laval spol. ALFAMATIC ALLEILER GmbH ALMA PUMPS SRL Almatec Maschinenba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.