čtvrtek 7. prosince 2017

Granitové dřezy rohové

Granitové dřezy rohové

Jsou vyrobeny ze speciálně vyvinutých kompozitních materiálů a dostupné v několika velikostech a barevném provedení. Jsou vysoce odolné, snadno se udržují a odolají krátkodobým teplotám až 280°C. Granitové rohové dřezy. Díky rohovému provedení šetří místo a umožní vám pracovní plochu využít naplno, aniž byste museli dělat větší kompromisy při umisťování dalšího kuchyňského vybavení. Tyto atraktivní a vysoce odolné granitové dřezy prestižní značky Franke uspokojí požadavky i náročnějších zákazníků.


Díky výrobě z nově vyvinutých kompozitních materiálů obsahujících cca drcené žuly si granitové dřezy dlouhodobě uchovávají svůj původní vzhled. Dřezy do skříněk větších než cm. Atraktivní vzhle snadná údržba a vysoká odolnost. Kuchyňské granitové dřezy Alveus uspokojí požadavky i náročnějších zákazníků. Jsou vyrobeny z nově vyvinutého kompozitního materiálu Algranit, obsahujícího cca drcené žuly, spojené dohromady vysoce kvalitním pryskyřičným polymerem, který je činí odolné proti nárazu, poškrábání.


V našem obchodě máte možnost najít ideální dřez do stylu vaší kuchyně, dostupných prostorů, funkčních potřeb a rozpočtu opravy. Prohlédněte si produkty seřazené podle prodejnosti, případně podle hodnocení od ostatních zákazníků. Příjemce tržby eviduje tržby ve zjednodušeném režimu, tzn. Každá kuchyně s rohem si zaslouží rohový dřez! Konkrétně zde se jedná o granitové rohové dřezy ! Nabízí tak možnost praktického vyplnění málo využívané části pracovní desky.


Výsledkem je více prostoru pro další vybavení a hlavně zvýšení komfortu při přípravě pokrmů. Kvalita a rozumná cena, to je to, čím se naše produkty vyznačují především. A v neposlední řadě vynikají granitové dřezy množstvím barev, díky kterým lze skvěle doplnit celkový vzhled Vaší kuchyně. Splňují všechny nároky na kuchyňský dřez, na každém rohovém dřezu je možné umístit například vodovodní baterii, nebo excentrické ovládání výpusti. V kategorii naleznete rohové dřezy celoplošné, rohový dřez s odkapávací plochou a miskou na nádobí nebo zeleninu nebo se.


Jen málo věcí je tak odolných a stálých jako kámen. Věděli jste, že granit je druhé jméno pro žulu? Většinu objemu granitového dřezu tvoří přírodní kámen - křemen a žula.


Další důležitou příměsí jsou pojiva. Máte rohovou kuchyňskou linku a toužíte po granitovém dřezu? Kuchyně a jídelna Kuchyňské dřezy Odebrat filtry. Nicméně i tyto dřezy mají své výhody a nabízíme je v samostatné sekci kompozitní SMC dřezy. Opravdové granitové dřezy se vyrábějí cca z rozdrceného kamene (křemen, žula), akrylátového pojiva a barviva a jsou v celém svém objemu homogenní.


Včetně odkapu se váhově pohybují okolo – Kg. Nabízíme základní granitové dřezy , granitové dřezy s odkapem, rohové granitové dřezy , granitové dřezy s vaničkou a další. Franke fragranitové dřezy jsou vyrobeny z odolných materiálů obsahujících drcené žuly a přírodních křemičitých písků (kameniva), díky jejichž vlastnostem jsou odolné.


Nabízíme rohové granitové dřezy levně, ale přitom ve vysoké kvalitě. V našem katalogu je naleznete v provedení s vaničkou i odkapem. Jsou skvělým řešením pro méně prostorné kuchyňské desky, jelikož díky svému umístění ušetří spoustu místa. Mimořádná trvanlivost, sametový vzhled povrchu, tvrdost a odolnost kamene - to jsou granitové dřezy značky TEKA, vyrobené z kompozitního materiálu složeného z až přírodních křemičitých písků, barevného pigmentu a akrylátu.


Tegranitové dřezy , jak se granitovým dřezům také říká, jsou odolné proti nárazu, poškrábání, vysokým teplotám. Rohové kuchyňské dřezy. Velmi rádi Vám poskytneme veškeré informace o zboží nebo Vám poradíme s výběrem telefonicky nebo e-mailem.


Granitové dřezy rohové

Druhou možností jsou dřezy s odkapávačem. Oba tyto produkty jsou určeny k hornímu usazení do rovné části pracovní desky. Posledním typem je rohový granitový dřez s odkapávači po obou stranách. Protože kromě svého účelu plní také estetickou funkci, máte štěstí, že si můžete vybrat z široké nabídky tvarů – rohové dřezy , dřezy s vaničkou a odkapem, dvojdřezy apod.


Takový granitový dřez vám ušetří mnoho práce s údržbou, keramické dřezy zase působí více rustikálně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.