pondělí 11. prosince 2017

Jak vyčistit mikrovlnku citronem

Jak vyčistit troubu citronem ? Do misky s vodou přidejte pár plátků citronu a vložte na noc do mikrovlnky. Druhý den půjdou nečistoty mnohem lépe dolů. Citron funguje výborně i na odstranění zápachu z mikrovlnky. Do hluboké misky nalijte šálek vody se šťávou a kůrou z jednoho citronu a. Citron nakrájíte na plátky a vložíte do misky s vodou.


Jak vyčistit mikrovlnku citronem

Misku vložíte do mikrovlnky na minuty. Jak čistit mikrovlnnou troubu s citronem nebo kyselinou citronovou. Velmi často po vaření jsou na stěnách spálené kapky tuku.


Možná je na čase vyčistit vaše domácí spotřebiče. Do misky vhodné do mikrovlnky dejte pár plátků citronů nebo do vody vymačkejte šťávu z citronu. Přidat můžete také plátky pomeranče pro zintenzivnění účinku. Nechte v mikrovlnce cca min na plný vý.


Jak snadno vyčistit mikrovlnku zcela bez chemie. Renčo, to je pravda, s citronem je to další varianta vhodná především pro ty, kterým by ten. To nemusí jít vždy zrovna snadno, proto. Představa, že máte čistit troubu a mikrovlnku vás děsí? Jak jednoduše vyčistit mikrovlnku za minut S následujícím návodem vyčistíte mikrovlnku raz dva a navíc se šetrným přístupem k životnímu prostředí.


Na dôkladné vyčistenie mikrovlnky nepotrebujete žiadne dráhe čistiace prostriedky. Stačí vám minút času a suroviny, ktoré máte bežne v domácnosti. Prinášame vám dva skvelé tipy, vďaka ktorým zbavíte mikrovlnku aj tých najodolnejších nečistôt rýchlo, jednoducho a najmä lacno. Potrebujeme (na 1. spôsob): polievkové lyžice octu hrnčeky vody Nádobu, vhodnú.


Existuje několik geniálně snadných fíglů! Další fotografie v galerii. Mnoho receptů na čištění mikrovlnných zařízení je velmi účinné.


Zařízení lze vyčistit citronem , pomerančovou kůrou, vodou, vodou s citronem nebo octem. Zapněte mikrovlnku a nechte ji puštěnou zhruba na jednu až dvě minuty. Doba záleží na výkonu trouby. Citron by měl být horký a dvířka mikrovlnky zapařená.


Jak vyčistit mikrovlnku citronem

Talířek s citronem vyndejte a mikrovlnku vytřete do sucha hadrem nebo kuchyňskou utěrkou. Některé hospodyňky k citronu přidávají také kus pomeranče, ten prý. Tyto kuchyňské spotřebiče vždy poskytují všem horké a chutné pokrmy. Ide to aj bez agresívnej chémie.


Mikrovlnná trouba je téměř členem rodiny. Na päťročnú mastnotu trik nefunguje, ale kto sa o čistotu svojej kuchyne stará pravidelne, ocení ho. Para z vriacej vody uvo.


Napadlo vás někdy, že byste mohla vyčistit mikrovlnou troubu jinak než použitím chemických prostředků? Dáš do misky s vodou nakrájený citron , pomeranč, grep, nebo vše dohromady a misku dáš na plný výkon tak na 2-minuty vařit (pochopitelně bez poklopu),“ vysvětlila mi Jitka. Opravdu špinavou mikrovlnku s nánosem spečenin vyčistíte celkem snadno pomocí napářky.


Při své první objednávce zadejte v košíku heslo 420. Nejlepší je do misky s vodou rozkrájet citrony a pomeranče, vložit do trouby a zapnou ji zhruba na pět minut na nejvyšší výkon. Pomeranč zachytí mastnotu, citron mikrovlnku zbaví zápachu a pára uvolní nános spečenin.


Ten se pak mnohem snadněji odstraňuje pomocí houbičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.