pátek 15. prosince 2017

Jak vyčistit troubu diskuze

Jak vyčistit troubu už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jak a čím vyčistit troubu už rozebírají maminky na webu eMimino. Vyjměte všechny mřížky, plechy, teploměr i vše ostatní, co máte uvnitř. Udělejte pastu z jedlé sody.


V malé misce smíchejte půl šálku jedlé sody s několika lžícemi vody. Poměr upravujte do té doby, než budete mít roztíratelnou pastu. Trouba je nepostradatelný spotřebič, bez kterého se žádná domácnost neobejde. I přesto že existují moderní trouby se samočistící schopností, tak stále spousta lidí má klasickou troubu , kterou je jednou za čas potřeba vyčistit.


V článku vám poradíme, jak efektivně vyčistit troubu bez použití chemie. Zná to každá hospodyňka, něco se vylije, připálí a hned. Na dno trouby vytekla šťáva z rozmražovaného masa, nevšimla jsem si trobu jsem zapnula.


AlzaTube 20views. Lucie Blatová- Uklízíme s. Prozradíme vám osvědčené triky, jak špinavou troubu vyčistit i bez použití agresivních čističů plných chemie. Pasta z jedlé sody vám poslouží jako skvělý čisticí prostředek , který funguje na staré připečeniny na stěnách a na dvířka pokrytá mastnotou. Efektivní je čistění trouby čpavkem.


Nesmíme však zapomenout, že čpavek je jedovatý, takže musíme při čištění dostatečně větrat. Do druhé zapékací mísy nalijte 2ml čpavku (amoniaku). Uvažujete, jak si ulehčit práci při čištění trouby? Rozhodnout se můžete mezi moderní chemií, babskými recepty, anebo si připlatit a koupit přístroj, který má.


Jak vyčistit troubu diskuze

V troubě pečeme dost často při vyšších teplotách. A dost často z plechu vystříkne tuk, vypařuje se mastná pára, která se usazuje na stěnách trouby, prostě se trouba často dost zašpiní a je potřeba ji čistit. Poradíte mi vaše zkušenosti jak vyčistit účinně troubu ? Koupila jsem si v drogerii čistič speciálně na trouby , ale naprosto nic nečisti,.


Diskuze : Peníze a bydlení: Domácnost - jak co vyčistit. Všechny názory Témata Názor. Ráda bych věděla, čím je možné nejlépe vyčistit elektrickou troubu. Zkoušela jsem už hodně prostřed.


Dostali jsme od našich starší sporák, užijeme ho na chalupu, ale potřebovala by. Chcete poradit, jak snadno vyčistíte svou troubu Electrolux? S originálním čisticím přípravkem Electrolux Oven and Micro car.


Pokud se trouba nebo nerezový plynový sporák pravidelně neudržuje, dojde u něj časem k usazení mastnoty a připálenin. U troubu po stěnách i předních dvířkách, u sporáku zejména okolo hořáků, ale i po celé ploše. Jak tyto usazeniny odstranit se dočtete v článku. Ahoj, slyšela jsem, že i horkovzdušná trouba jde krásně vyčistit citrónem plus se odtrsaní pachy.


Ale nevím jak přesně na to. Do trouby se má dát miska s vodou a citrónem. Má se dát studená nebo vroucí voda? Na kolik stupňů zapnout troubu ? Speciální a hlavně účinný čistící přípravek na mikrovlnnou troubu nemusíte kupovat, ale můžete si ho snadno vyrobit doma. V misce si smíchejte dva díly čističe na okna a jeden díl teplé vody.


Mikrovlnku odpojte z elektrické sítě. Jak můžete vidět na fotografii (levá strana) sklo je důkladně odmaštěné, ale silnější znečištění zůstalo téměř netknuté. Na druhé straně běžný přípravek na troubu zvládl odstranit téměř všechna napečená místa , ale na dvířkách zanechal mastnou stopu, kterou je třeba přetřít ještě jarem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.