středa 6. prosince 2017

Kombinovaný bojler 200l dražice

DRAŽICE kombinovaný bojler OKC 200. Pracovní poloha- vodorovná Elektrický akumulační ohřívač vody s vodorovnou pracovní polohou do prostor s nedostatkem místa o objemu 2litrů. Dražice OKCV 2levý Ohřívač vody kombinovaný ležatý. Bojler je určen pro svislou montáž.


Keramické těleso je v době ohřevu ovládáno termostatem, na kterém lze plynule nastavit požadovanou teplotu. Srdečně vás zveme na výstaviště PVA EXPO Praha v Letňanech ke stánku č. DZ Dražice v rámci mezinárodního veletrhu Aquatherm Praha. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává po celou dobu hi. Swiss Aqua Technologies - IPS KalyxX odstranění v. Pridať medzi obľúbené. Dostupnost: do pracovních dnů.


Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Uložiť na porovnanie. Kombinovaný bojler má zabudovanú elektrickú špirálu. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů bojler.


Kombinovaný bojler 200l dražice

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. I když jde na první pohled o ta samá zařízení, liší se způsobem fungování. Název tohoto výrobku mnohé prozrazuje. Dražice s vodorovnou pracovní polohou do prostor, kde je nedostatk místa. Jeho objem činí 2litrů.


Ohřívač OKCV pomocí dodávaných konzolí lze upevnit na zeď nebo je možno připevnit ve vodorovné poloze ke vhodné konstrukci pomocí závěsů( je nutné přiobjednat ). Pochopitelně se lze rovněž spolehnout na zdravotní nezávadnost připravované vody, jakož i na pestrý výběr kombinovaných bojlerů z hlediska objemu (až 8litrů). Taktéž je možné vodu ohřát pomocí elektrické. Vyměníme, nebo namontujeme bojler či průtokový ohřívač vody. Ohřev vody zajišťují dva výkonné spirálové výměníky, které je zapotřebí. Vyberajte si Ohrievače vody podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Rozměr (ŠxV) 53x1cm. S digitálním ovládáním. Pred 5rokmi som na doporučenie predajcu kúpil a namontoval 200l kombi boiler - ležatý zn. Je to už druhý ležatý kombinovaný boiler, ten první (tentýž z Dražic) nám vydržel.


Možnost přípravy TUV využitím nižšího tarifu elektrické energie - noční proud. Rozostupy kotevných skrutiek výrobca zachováva po celú dobu histórie výroby pre ľahkú výmenu vyslúžilých ohrievačov. Nádrž je izolovaná kvalitnou polyuretánovou izoláciou čím zahriata voda zostáva dlhšie teplá. Tatramat kombinovaný bojler OVK 2L – Levé připojení. Obje200l , suché keramické ohrievacie teleso a vykurovací ha.


Popis: Prodám kombinovaný bojler Dražice 200l plně funkční,. Družstevní závody Dražice jsou největším výrobcem ohřívačů vody v České republice, známým po celé Evropě. Hledáte 200l bojler kombinovany ? Nabízíme kombinované bojlery - akumulační ohřívače vody určené pro zavěšení na.


Rozteče kotevních šroubů výrobce zachovává po celou dobu historie výroby pro snadnou. Ohřívač může být upevněn na zdi pomocí dodávaných konzolí nebo připevněn ve vodorovné poloze ke vhodné konstrukci pomocí závěsů( nutno přiobjednat ). Keramické teleso je v dobe ohrevu ovládané termostatom, na ktorom je možné plynule nastaviť požadovanú teplotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.