středa 6. prosince 2017

Sprchové kouty výprodej

Sprchové kouty Roltechnik vám nabízíme levně za outletové ceny. Totální výprodej zásob - slevy až - Prodej sprchových koutů, zástěn a dveří do koupelen. Nabídka vlastních rozměrů koutů dle požadavků zákazníka. Vyberte si z široké nabídky typů a řad sprchových koutů.


Sprchové kouty výprodej

Levné i luxusní kouty ! Atraktivní nabídka moderního sprchování. Doplňte svoji koupelnu nadčasovým designem. Naše sprchové kouty jsou prostorné a vybavené vším, co si přejete a potřebujete. Máme pro Vás nepřeberné množství variant – sprchové kouty rohové posuvné, otevírací, do NIKY, WALK IN.


Nabízíme bezrámové, polorámové i rámové sprchové kouty od spolehlivých výrobců. Poskytujeme široké rozpětí rozměrů sprchových koutů tak, aby seděly do koupelny každé velikosti. Najdete u nás rohové sprchové kouty jak čtvercové, tak půlkruhové, walk-in sprchové kouty i sprchové dveře do niky. Mezi populární řešení bezesporu patří sprchové kouty 80x80. Nejběžnější tvary sprchových koutů jsou potom obdélníkové, čtvercové, rohové, čtvrtkruhové nebo různé atypické sprchové kouty.


Sprchové kouty výprodej

Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie a široká škála koupelnových doplňků. Přesto vedou plastové sprchové kouty , jelikož mají nižší cenu a jsou žádané kvůli lehké konstrukci. Cena sprchového kouta závisí i na profilech a závěsech použitých ve dveřích. Kromě ceny koutu byste měli myslet i na náklady spojené s montáží.


Většinou se kouty montují na sprchovou vaničku, kterou je taktéž třeba započítat do rozpočtu. Za pomocí nanotechnologie nanesené na klasickém skle, (což zamezí usazovaní nečistot na povrchu), nebo za pomocí skel Timelles, přímo určených pro výrobu sprchových koutů. Na skla Timeless nabízíme záruku let.


Více informací o skle Timeless. Zástěna na vanu je vyrobena z odlehčeného hliníkového profilu, jehož povrch je při výrobě podroben profesionálnímu leštícímu procesu, který zabezpečuje jeho dlouholetou užitnou hodnotu. Díky malému prostoru, který sprchový kout zabere, a velkému prostoru, který poskytuje, vytváří ideální prostředí pro vaši relaxaci.


Nevíte si rady při výběru toho správného sprchového koutu do vaší koupelny? Napiště nám nebo zavolejte, rádi vám poradíme. Kvalitní koupelnové vybavení za skvělé ceny! Vodovodní baterie, sprchové kouty a mnoho dalšího čeká jen na vás.


Vyšperkujte svou koupelnu k dokonalosti. Moderní variantou nahrazující sprchový kout je použití sprchové stěny walk-in. V sekci čtvrtkruhové sprchové kouty můžete nalézt rohové čtvrtkruhové sprchové kouty od firem RAVAK, HOPA, ROLTECHNIK atd. Sortiment sprchových koutů zahrnuje nepřeberné množství velikostí, tvarů, způsobů otevírání, barev i výplní. Pro zasílání dokumentů prosím.


Výprodej sprchových koutů a vanových zástěn. Vše za jedinečné ceny. Dostupnost pouze do vyprodání zásob, skutečné stavy nutné ověřit! V našem koupelnovém studiu naleznete tisíce položek koupelnového vybavení jako jsou sprchové kouty , vany, vodovodní baterie, koupelnový nábytek, sanitární keramika atd.


Vybrané zboží Vám navíc profesionálně zpracujeme ve 3D návrhu tak, aby jste měli reálnou představu o Vaší nové koupelně a navíc Vám u nás zakoupené zboží u Vás doma i nainstalujeme. Velká část výrobků výprodej HUPPE je v originálním balení, ostatní položky byly většinou výstavním. Nadlimitní zásoby velkoobchodního skladu, výběhové modely, výrobky ze vzorkoven. Nejlevnější sprchové kouty různých tvarů.


Pouze skladem (1) Seřadit podle. Sprchové sety Nabízíme příslušenství do koupelen jako jsou: masážní sprchové hlavice, sprchové hadice, hlavové sprchy, sprchové tyče a další. U výrobků značky Grohe nabízíme i mnoho výhodných sprchových setů a sprchových souprav , které obsahují: ruční sprchu (hlavici), sprchovou hadici a držák sprchy nebo sprchovou tyč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.