pondělí 25. prosince 2017

Plánování koupelny

Experti na koupelny definují koupelnu snů Co odlišuje koupelnu snů od té normální? Vaší vysněné koupelně Klíčové body, se kterými by jste měli počítat při plánování. Najděte si praktickou a pohodlnou koupelnu podle svých představ a potřeb.


Plánování koupelny

S pomocí našich plánovačů IKEA si můžete zařídit domov nábytkem, který bude přesně odpovídat skutečným rozměrům místností u vás doma. Vybírejte, kombinujte a zkoušejte různé variance a styly. Plánovač koupelny online - moderní řešení pro návrh interiéruPlánujete přestavbu vaší koupelny ? Pak zvažte použití profesionálního přístupu.


Zapomeňte na náčrtek ručně a buďte krok s časem! V současné době můžete dělat vše online, dokonce i plánování koupelny. Je to rychlé a snadné a výsledek vypadá opravdu profesionálně. V plánování nové koupelny (nejvhodnějšího rozmístění vany, sprchového koutu, koupelnového nábytku) nebo kuchyně tak, abyste docílili funkčního řešení, vám pomohou naše plánovače. Vyberte si produkty z našeho sortimentu, kreslete, rozmísťujte po prostoru, buďte sami svými architekty.


Plánování koupelny

Vytvořte originální návrh řešení koupelny či kuchyně přesně pro vás. Instalace vany do nosiče z tvrdé pěny – plánování koupelny s OBI. Montáž umyvadla – Video. Návod krok za krokem. Chceme vám plánování ještě více zpříjemnit a přinést mnoho nových možností, jak řešit prostor Vaší nové kuchyně snů, navíc stylově vyladěné.


Přinášíme vám interaktivní zážitek. Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu. Program pro 3D plánování koupelny ke stažení zdarma. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Plánování vám dovolí zvolit libovolné kombinace barev, materiálů, tvarů a kování nábytku, které se líbí právě vám.


Vtisknete tím svému interiéru naprosto jedinečný výraz s vlastním podpisem. Praktičnost na prvním místě. Nábytek na míru od SIKO KOUPELNY A KUCHYNĚ vám umožní využít prostor mnohem efektivněji.


Plánování koupelny Naplánovat koupelnu, každý její detail a volné místo není jen tak. Proto jsme pro vás připravili vše, co byste mohli chtít vědět na téma koupelny , zařizování a design. V závěru loňského roku bylo v Praze Čestlicích slavnostně otevřeno největší interiérové studio - Fórum Hanák. Při osobním setkání dokončí naši odborníci na milimetr přesný 3D plán Vaší nové kuchyně a dovedou ho k dokonalosti.


Pan Gregor nám byl nápomocen již při plánování rekonstrukce koupelny a potom při realizaci s námi vše konzultoval. Pracovnici byli profesionální, dodržovali harmonogram, po práci vždy uklidili. Koupelna nám dobře slouží! Každý další návrh koupelny je zpoplatněn částkou 70- Kč.


Tyto poplatky jsou nevratné. Z finálně odsouhlasené vizualizace Vám dále nabízíme zpracování 3D verze ve fotokvalitě – fototuning. Na vybraných pobočkách máte také možnost prohlédnout si návrhy v 3D brýlích. Poplatek za fototuning je 25- Kč včetně. Před samotnou realizací poradíme s výběrem jednotlivých komponentů koupelny , doporučíme vhodný výrobek v požadované kvalitě a ceně.


Plánování koupelny

Specializujeme se individuální přístup při plánování koupelen. Galerie je sestavena z 3D návrhů koupelen, vytvořených v grafickém centru SIKO KOUPELNY a. Rekonstrukce bytového jádra a koupelny - Klona, s. K tomu aby byla rekonstrukce bytového jádra kvalitně provedená, potřebujete dostatek času, trpělivosti a dostatek finančních prostředků. Naše firma Vám může pomoci v těchto prvních dvou bodech rekonstrukce bytového jádra. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček.


Největší galerie koupelen v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.