pátek 19. ledna 2018

Betonová jímka na dešťovou vodu

Nabízíme nejvyšší kvalitu výrobků. Naše firma se již mnoho let specializuje na prodej bezodtokových železobetonových nádrží, které mají sloužit jako jímky, nádrže na močůvku a kejdu, a nádrží na dešťovou vodu. Objednejte si betonovou nádrž na dešťovou vodu a využívejte ji nejen na zalévání.


Obavy z její nákupu a instalace nejsou na místě. Betonová nádrž ušetří až pitné vody. Jestliže dokážete jímat dešťovou vodu , můžete ušetřit až pitné vody, kterou jinak čerpáte z vodovodu.


Akumulujte dešťovou vodu v nádrži nebo jímce. Naše betonové nádrže na vodu a jímky je možné využívat pro zachycení a zpětné užití dešťové vody. Nádrže na vodu zajišťují akumulaci dešťové vody pro další využití. Zpracování odborného posudku pro DOTACI DEŠŤOVKA na nádrž na vodu za cenu 1. Jímka se často používá právě ve spojení s jímka jako vodní nádrž na dešťovou vodu právě pro zadržování dešťové vody k následnému využití pro zalévání, splachování nebo praní. Pro výškové zarovnání vstupu (úrovně poklopu) s okolním terénem lze mezi nádrž a poklop vsadit typizované vyrovnávací prstence.


Betonová jímka na dešťovou vodu

Nádrž je možné při splnění dále uvedených podmínek osadit do terénu bez dalšího statického zajištění (nádrž je samonosná). Vypočítáme náklady na každý systém individuálně! Volajte nášho obchodného zástupcu pre detaily a vhodný výber vašej nádrže. Volejte našeho obchodního zástupce pro detaily vhodný výběr vaší nádrže.


Zavolejte a požádejte o bě�. Dešťovou vodu pak mám přes domácí vodárnu hnanou na splachování záchodu a do zahradní hadice. Jímku jsem betonoval sám a použil jsem šalovací tvárnice 20cm. Jak velkou betonovou nádrž na dešťovou vodu zvolit? Záleží na tom, jestli aktuálně hodláte dešťovou vodou zalévat, anebo ji potřebujete také na další užitné činnosti v domácnosti.


V prvním případě by mohla postačit i varianta s menším objemem pohybujícím se třeba kolem m³. Jinak se ale spíše vyplatí volit nádrže s objemem spíše dvojnásobným. Nádrže jsou plně armované a připravené k instalaci. Základní betonové víko má nosnost tun při výšce násypu do cm.


Může sloužit jako klasický septik pro odvádění odpadních vod z domácnosti, případně ji můžete využít jako základ pro vybudování sklepa anebo využít tyto jímky na dešťovou vodu. Pokud tomu uzpůsobíte svůj vodovodní řá můžete touto vodou třeba také splachovat toalety, kde. Základním materiálem je u této jímky vysoce jakostní beton zajišťující pevnost a nepropustnost nádrží.


Všechny díly jsou maximálně kompatibilní a dokonale do sebe zapadnou. Nepropustnost nádob je. Radíme Vám jak na to Snadno, rychle, levně, ale vždy kvalitně a ekologicky.


Takto bychom mohli ve stručnosti charakterizovat náš projekt levnejimky. TRIALSTAV Plzeň - zde najdete náš sortiment betonových jímek, nádrží na dešťovou vodu , septiků a žump. Všechny jímky, nádrže na vodu , septiky a žumpy jsme schopni dodat z našeho skladu v Plzni. Sledujte ve videu, jak nádrž správně vybrat, kam s. Specializujeme se na výrobu a prodej betonových certifikovaných nádrží, které se především používají jako žumpy (jímky) a septiky.


Jejich využití je však na vás a vašich potřebách. Lze z nich udělat také sklep, šachtu či nádrž na dešťovou vodu. Na rozdíl od jímek, které odpadní vody pouze zachycují, jsou septiky odtokovými nádržemi a využívají se k mechanickému předčištění komunálních odpadních vod. Znamená to tedy, že betonové septiky jsou uvnitř rozděleny přepážkami do tří komor, které slouží jako usazovací nádrž na kal - ten septik zachycuje, anaerobní bakterie kal rozkládají a odpadní voda. Nádrž na dešťovou vodu je zjednodušeně řečeno obyčejná nádoba, do které zachytáváte vodu z pozemku a následně ji zadržujete k pozdějšímu využití.


Zdaleka však nejde jen o hospodaření s vodou. Zachycení vody z pozemku může zabránit jeho podmáčení. Ne každé podloží je schopno bezproblémově vsakovat vodu – hlavně jílovitá podloží. Jak zvolit objem nádrže na dešťovou vodu. Abyste měli z dešťové vody co největší užitek, je důležité správně zvolit objem nádrže.


Zodpovědět byste si měli otázku, na co vše budete vodu využívat, zda to bude na zalévání zahrady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.