pátek 26. ledna 2018

Betonové jímky ceník

Naše výrobky lze použít jako betonové jímky , žumpy, septiky, retenční a požární nádrže, sběrné jímky , jímky na kejdu, atd. Levné betonové žumpy a septiky s dopravou po celé ČR. Jednokomorové betonové jímky. Montáž a usazení zdarma.


Betonové jímky ceník

Zjistěte cenu betonových septiků! Vyrábíme a dodáváme certifikované betonové jímky a septiky. Doprava po ČR do 2-dnů.


Ceník betonových žump, septiků a jímek Kvalitní betonové žumpy za dobré ceny. Ceník Ceny betonových žump, jímek a septiků včetně příslušenství. Všechny ceníky nabízíme ke stažení v PDF souborech.


Výkop by měl být o metru větší než rozměry betonové nádrže. Dno jámy je vhodné vysypat 10cm násypem jemného kameniva o tloušťce cca 3mm. Rozměry jímky jsou uvedeny na naší webové stránce.


Naše betonové jímky byly již v řadě případů využívány jako náhrada za zhroucené plastové žumpy. Osazení betonové jímky. Spolehlivý a pevný spoj mezi betonovou nádrží, betonovou deskou a komínkem je zajištěn odolným flexi lepidlem, které časem nepopraská a zajistí dlouhotrvající voděodolnost žumpy. Ceník služeb a produktů firmy Septiky, žumpy, jímky , garáže s. Ceníky poskytovaných služeb a výrobků. Ceník dopravy a práce, ceník kruhových jímek, ceník jímek Gama, ceník nástavců jímek a další ceníky.


Vícekomorový systém spočívá ve spojení jednokomorových nádrží, takže můžeme získat neomezenou kapacitu systému. Vícekomorové jímky se oceňuje individuálně v závislosti na kapacitě celého systému. Dovezeme Gama jímku nákladní dopravou.


Komplexní dodávky betonových jímek Gama. Provedeme výkopové práce pro jímku a poté jí usadíme jeřábem. Každá nádrž je vybavena obyčejnou nebo pojezdovou deskou, betonovým komínkem a litinovým nebo betonovým poklopem. Betonové jímky , které nabízíme, mají kapacitu 4m- 12m3. Vyvinutá výrobní technologie umožňuje snadné přizpůsobení velikosti nádrže nebo desky potřebám investora.


Obecně se nejčastěji využívají například u chat, chalup anebo odlehlejších stavení. Integrace betonové jímky právě zde představuje zcela běžnou záležitost. Ceník prefabrikovaných výrobků platný od 1. Existují totiž betonové septiky s několika komorami. Zpočátku se vyráběly pouze s jednou jedinou.


Dnes jsou standardem dvoj až čtyřkomorové. Septik je tedy velká nádoba, do které přitéká odpadní voda a postupně prochází všemi komorami. V každé z nich dochází k usazování kalů a hrubých nečistot.


Betonové jímky ceník

V poslední komoře je voda již zbavená těchto části a vytéká. V nabídce máme také betonové čistírny odpadních vod pro rodinné domy. Ke všem výrobkům zde najdete výkresy a specifikaci použití, ceníky. Na montáž betonové jímky se můžete podívat ve fotogalerii.


Nabízíme dopravu jímek až k Vám s možností usazení a montáže. Levné plastové jímky , septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky , filtry pro dočištní vody. Baumit betonové směsi - tradiční i speciální betonové směsi pro běžné i náročnější betonářské práce v domě i na zahradě,jako jsou např.


Betonové jímky ceník

Tradiční výrobky Vás osloví velmi snadnou zpracovatelností a spolehlivou kvalitou. Speciální výrobky zaujmou naopak svou jedinečností a nápadem, díky kterým značně rozšiřují už takto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.