pátek 26. ledna 2018

Vystrojení vrtu

Vystrojení vrtu

Nabízíme vám komplexní program zaměřený na vystrojení vrtu či vrtané studny. Používáme pouze ověřené technologie s dlouhou životností. Také zajišťujeme dokumentace, atestace, technologie pro studny jako čerpadla, výkopy a usazení a finální napojení k rozvodu vody. Součástí naší nabídky je také pětiletá záruka na naše výrobky. Zakončení musí být kvalitní a hlavně těsné.


Tato studna má m sloupec vody. Při odběru mza hodinu klesla jen o metr. Přijedeme za Vámi a připravíme všechny potřebné dokumenty pro odvrtání zkušebního vrtu.


Zajistíme hydrogeologický posudek, projektovou dokumentaci. Nabízíme také kompletní vystrojení vrtu , základní rozbory vody a montáž úpravny vod. Vrtáme po celé České republice. Plastové šachty používané pro vystrojení vrtu Plastová šachta se umisťuje pod zem a přístup do ní je zajištěn pomocí vrchního otevíracího vstupu. V plastové šachtě jsou uloženy veškeré potřebné technologie, které zajišťují správný chod dodávky vody a současně zajistí, aby se do vrtu nedostaly nečistoty nebo povrchová voda, která by mohla celý vrt.


Vystrojení vrtu

Po dovrtání konečné hloubky se zapouští do vrtu trubky, které jsou v místě přítoků perforovány. Směrodatným prvkem kvality vodního díla – vrtané studny - jsou vrtný průměr, průměr a materiál výstroje a zejména mocnost filtrační obsypové vrstvy (mezikruží mezi vrtným průměrem a vystrojovacím průměrem). Pro vystrojování vrtů používáme jen kvalitní a atestované technologie a materiály.


Prohlédněte si naší nabídku technologí pro vystrojení vrtu. Servis, pozáruční údržbu a opravy provádíme u zákazníků, jimž jsme zhotovili celé dílo. Garantujeme vydatnost studny. Konečná kalkulace závisí na typu podloží a regionu.


Materiál vystrojení je PVC-U s ate. Proč je důležitá kvalita vystrojení vrtu ? Jednou vystrojený vrt již nelze nikdy opravit, proto je kvalita použitého vystrojení zásadní! Vystrojení vrtů pro tepelná čerpadla. Kolektor, tvořený plastovými trubicemi, je jakýmsi srdcem vrtu. V kolektoru proudí kapalina, která přináší teplo ze země k tepelnému čerpadlu.


Technologie vrtání je v nezpevněných horninách spirálem nebo jádrovnicí, v pevných horninách rotačně příklepové vrtání ponorným kladivem s proplachem vrtu stlačeným vzduchem. Vrtný průměr 2mm a vystrojení PVC pažnicí D 1mm. Do našeho portfolia služeb patří dále vrty pro tepelná čerpadla, hydrogeologické posudky, ovzorkování pozemních vo vystrojení vrtu , kamerové zkoušky, rozbor vody, montáž úpravy vody, čerpací zkoušky, projektová dokumentace k vrtu , trubní studna = pramen studny. Naše pole působnosti je celá ČR, zejména pak Vysočina.


Po vystrojení vrtu je voda ve vrtu vhodným čerpadlem nejprve zbavena hustého kalu a hrubších nečistot. Po vyčištění provádíme hydrodynamické zkoušky sestávající z čerpací a stoupací zkoušky. Provedením zkoušek zjistíme použitelnou vydatnost zdroje a případný. Vrty vhodné pro obce, velké sportovní areály, zeměděské společnosti, hotely atd.


Vrchni úvodní část v nesoudržném materiálu průměru vrtu 2mm, předpažovací výstrojnice průměr 2mm, dále následné vrtání průměrem 2mm a výstrojnice průměr 1mm nebo 1mm. Výstrojnice s atestem na pitnou vodu a strojní perforací od výrobce a filtračním obsypem. U-sondou 2xoproti vrtu vystrojeného dvojitými U-sondami 4x32. Je nutno vrt v prvním případě prodloužit oproti vrtu v druhém případě, aby množství získaného tepla bylo v obou případech stejné?


Vystrojení vrtu

Vícekanálová výstroj je určena pro vzorkování až sedmi oddělených zón. Nejpřesnější 3D odhady sledované lokality. Nízké náklady s porovnáním s více samostatnými vrty. Vrtaná studna se skládá z předvrtu, vrtu , pažnice, obsypu, výplachové a těsnící směsi, zhlví, těsného spojení, technické šachty, čerpací techniky, kalníku a vystrojení studny čerpací technikou. Při čerpací zkoušce se někdy stává, že se majitelé monitorovaných studní pokoušejí ve studni snížit hladinu čerpáním těsně před příchodem pracovníka s hladinoměrem, ale pokud se na místě zdrží několik minut a provede.


Jsme flexibilní, máte li nějaké přání, týkající se vrtání studní nebo zvolit vhodné vystrojení , rádi vám je splníme. Orientační čerpací zkouška. Smlouva o provedení vrtané studny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.