pátek 26. ledna 2018

Co je to bidet

Bidet je běžnou součástí koupelen v některých evropských zemích (mezi něž patří zejména Řecko, Itálie, Španělsko, Francie a Portugalsko.V Latinské Americe je bidet rozšířen v Argentině a Uruguayi (až v domácností). Pozor si musí dať pri inštalácii aj ten, kto má bidet pod zníženým stropom, aby pri vstávaní nedochádzalo ku kolíziám. Přijela jste někdy v krásném novém hotelu, chtějí se přihlásit a dostat se na vaše ubytování co nejrychleji, protože jste prostě museli použít koupelnu? Bez ohledu na to, zda jste měli mimořádnou situaci, možná jste se setkali s dalším příslušenstvím vedle toalety, které není známé.


Co je to bidet

Co znamená podstatné jméno bidet ? Význam slova bidet ve slovníku cizích slov včetně překladů do angličtiny, nemčiny, italštiny, španělštiny a polštiny. Bidet je šetrnejší k pokožke a pohodlný na používanie Používať toaletný papier nie je vždy príjemné a často môže byť jeho použitie aj nepohodlné. Ak máte hemoroidy, análne trhliny alebo iné problémy v tejto oblasti, potom používanie toaletného papiera môže byť veľmi bolestivé. What does bidet mean in French? How much water does a bidet use?


Spravidla sa používa po použití záchodu. Our large range of bidets offers a fantastic idea if you are conscious about. A bidet shower (also known as bidet spray , bidet sprayer , or health faucet ) is a hand-held triggered nozzle, similar to that on a kitchen sink sprayer, that delivers a spray of water to assist in anal cleansing and cleaning the genitals after defecation and urination. Grohe Sensia Arena Wall Hung Shower Toilet. Bidetová sprška je skutočne najlacnejší spôsob, ako si zaobstarať osobný, domáci bidet už od Eur.


Co je to bidet

Bidet už v dnešnej dobe nie je výhradou horných desať tisíc. Lacnejšia alternatíva v podobe bidetovej spršky má veľa výhod. Pojďme stručně vysvětlit, co je bidet , a jak ji používat. Bidet je speciální zařízení pro udržování čistoty v různých, jako zejména intimních oblastí a ostatními částmi lidského těla.


A mohou používat ženy i muže. V skratke by sa dalo povedať, že bidet je vlastne umývadlo umožňujúce zvýšenú hygienu pre dolné intímne partie a análny otvor. Zároveň ho však oceňujú aj osoby trpiace hemoroidmi, ženy počas menštruácie a poslúži dokonca aj pre umývanie chodidiel. Co je elektronický bidet - otázky a odpovědi, Hyundaibidet. Jaké jsou hlavní funkce elektronického bidetu?


Eletronický bidet HYUNDAI Wacortec je vybaven základními funkcemi - bidetové mytí, anální mytí, sušení a klistýrové mytí. Je vizuálně velmi podobný klasické toaletě, avšak nemá horní poklop (je otevřen, jako umyvadlo). Bývá zpravidla umístěn hned vedle WC (záchodu).


Stručně popište, co je bidet a jakpoužijte. Ano, mnozí si stále myslí, že bidet je určen výhradně na mytí ženských genitálií, ale není tomu tak. Pokud na sobě máte kalhoty, budete si je muset svléknout, abyste mohli nasednout na bidet.


Co je to bidet

Pokud si je nechcete svlékat úplně, svlékněte si jen jednu nohu, abyste mohli na bidet nasednout obkročmo. To, jak na bidet budete nasedat závisí na umístění trysek a na tom, kterou část těla si chcete umýt. Zpravidla je využíván po použití záchodu – po vyprázdnění (močení nebo defekaci) – nebo při intimní hygieně ženy při menstruaci. Bidet je nízko umístěný typ umyvadla uzpůsobený pro omývání vnějšího genitálu a řitního otvoru.


Bidet je jeden z nejpřirozenějších nástrojů pro skvělý pocit i opravdovou čistotu. Zodpovíme si jednoduchou úvahu: Opravdu se umyjeme papírem anebo vodou? Zjistěte více, proč má smysl si pořídit bidet do své domácnosti či bytu. Voda z neho je pre ženské intímne partie oveľa lepšia, ako mydlo, likvidujúce prirodzene kyslé prostredie vagíny, ktoré bráni množeniu baktérií. Navyše, bidet má nesporné výhody aj pre seniorov, hendikepovaných ľudí či tehotné ženy.


Zdroj foto: Shutterstock.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.