čtvrtek 11. ledna 2018

Čištění odpadního potrubí

Ukázka čištění ležaté kanalizace. Chemické čistění používáme nejčastěji, protože je velice rychlé, účinné a nezabere nám mnoho času. Mezi oblíbené chemické přípravky patří krtek. Krtek, který není nic jiného než hydroxid sodný. Ten nasypete rovnou do potrubí , necháte působit několik.


Při čištění je třeba nastartovat biologické procesy, proto se nechá potrubím protékat asi sekund teplá voda. Pak se doporučené množství vlije do odpadního otvoru a spláchne asi l vlažné vody. IŠTĚNÍ UCPANÝCH WC, van, dřezů. Dávkuje se nejlépe na noc, přípravek působí až hodin.


Pro silné znečištění můžete celý proces zopakovat. Konec pera opatřený očkem natlačte do odpadního potrubí. Ostré očko se zavrtá do nečistoty a buď ji rozruší nebo se v ní zachytí. Otáčejte nejdříve jedním směrem za pomoci kliky na opačném konci a postupně pružinu zasouvejte a povytahujte. Otáčivými pohyby tlačte pružinu co nejvíce tam a zase zpět, až se odpad pročistí.


Čištění odpadního potrubí

Po vytažení bude čistící. Při haváriích příplatek 5Kč. Ceny lze individuálně upravit dle náročnosti práce, rozsahu zakázky apod. Biopreparáty pro odpady a sifony jsou určeny k čištění kanalizace, k likvidaci nepříjemných zápachů, zamezují tvorbě kamene v sifonech dřezů, umyvadel, sprchových koutů a dále v kanalizačním potrubí. Vybírejte si Čističe odpadu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Díra do odpadního potrubí. V osmdesátých letech se běžně navrtávaly díry do kanalizačních trubek. Dírou se potrubí snadno vyčistilo a díra se utěsnila dřevěným kolíkem.


Čištění odpadního potrubí

Tento postup nekritizuji, doba byla jiná a řemeslníci neměli k dispozici dnešní vybavení. Uvolňuje ucpané potrubí a odtoky. S postupným značkováním a značkovacím kroužkem pro značení postupu v potrubí. Flexibilní kvalitní hadice pro perfektní čištění :-posílená textilním výpletem-s extra krátkou mosaznou tryskou pro optimální pohyblivost v potrubí -s hadicí.


Odtéká pomalu, neodtéká vůbec, nebo dokonce přetéká? Dáme odpadu zase správný směr. Ať už máte problém s potrubím v kuchyni, koupelně nebo třeba na zahradě, o všechno se rychle postará.


Odpadní potrubí je třeba revidovat pravidelně, jedině tak se vyhneme celkovému zanesení a ucpání kanalizačního a odpadního potrubí. Revizí kanalizace a odpadů získáme aktuální obraz o stavu a funkčnosti daného potrubí , a případné potřebě čištění nebo oprav. Revizi odpadů a kanalizace provádíme nástrčným kabelem. Konec kabelu je opatřen inspekční kamerou. Strojní čištění a frézování od DN– DN150.


Principem této metody je zavedení spirály do odpadního potrubí a její následný rotační a posuvný pohyb, který způsobí, že se usazené nečistoty uvolní a odstraní. S ohledem na charakter daných prací a stupeň znečištění se u těchto systémů využívá různých. V případě že je ucpávka dále v potrubí vypuštěná voda vyteče někde jinde, to značí že je ucpané společné potrubí. Proto doporučujeme návod s praktickými ukázkami od našich specialistů a nebo rovnou objednání jedné ze služeb profesionálního čištění domovních odpadů, ať již svodného, odpadního , připojovacího, odtokového, větracího, vodovodního nebo topného potrubí , přes kontaktní formulář. Tlakové čištění odpadů se mnohdy podobá zápasu s mrštným hadem, které se.


Čištění odpadního potrubí

Pročistíme odpadní potrubí v Praze a Středočeském kraji strojem na čištění kanalizace, prohlédneme potrubí kamerou, zjistíme v jakém je stavu a vytrasujeme kudy vede odpadní potrubí. Krtek čistí potrubí kde rozpouští kuchyňské odpady, vlasy, tuky, papír, vatu. Nelze ho použít na hliníkové potrubí.


Má bezpečnostní víčko. Návod k použití: Za stálého tlaku na uzávěr otvírejte ve směru šipky. Do sifonu umývadla, výlevky, vany, Wc, nalijte asi půl litru velmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.