pátek 26. ledna 2018

Myčka podložních mís a močových lahví

Myčka -dezinfikátor podložních mís a močových lahví. Tekutý oplachový a komplexační prostředek pro mytí podložních mís a močových lahví v myčkách podložních mís s dezinfekcí parou. Obor, Zdravotnictví včetně výstavby, techniky, materiálu a personálu. Předpokládaná hodnota zakázky, Kč - 200. Myčka podložních mís CBM je automatický stroj, který proudem vody z trysek pomocí chemických prostředků myje kontejnery a podložní mísy.


Myčka je vyrobena z nerezavějící oceli AISI 304. Elektrické čerpadlo zajišťuje optimální tlak vody na čištění. Na některých pracovištích mají k dezinfekci podložních mís a močových lahví myčky. Na likvi- daci podložních mís ze speciálně upraveného papíru jsou přístroje,.


Všechny myčky podložních mís , pracující na principu termo dezinfekce, mají problém s tvorbou vodního kamene. Myčky podložních mís a močových lahví. Velmi oblíbené desinfekční a mycí automaty tradičního německého výrobce MEIKO dodávané v různých typech a variantách, určené pro nemocnice, domovy důchodců a ošetřovatelská zařízení. Publikující smluvní strana.


Dostupnost: Na objednávku. Provedení v různých variantách, stojací, závěsné, skříňové. Integrovaná sklopná police poskytuje místo až pro čtyři umývadla nebo jeden kbelík na vytírání.


Předmět plnění: - dodání myčky podložních mís - termická dezinfekce mís a termických lahví - programů – min. X Každý den pro Vás načítáme více než 3veřejných zakázek! KEN BWD 7je kompaktní celonerezová myčka podložních mís s automatickým otevíráním a zavíráním dvířek. Kapacita myčky je jedna podložní mísa nebo.


Myčka podložních mís a močových lahví

Poptávka byla uveřejněna od. Zařízení na mytí a dezinfekci podložních mís , mís do WC křesel a močových lahví je. Dezinfektor podložních mís FRANKE DEKO 1V.


Hygiena po nás vyžaduje kontrolní testy do myček ,které slouží na mytí podložních mís a močových lahví ,nepodařilo se nám však žádného dodavatele objevit, všichni mají jen testy na nástroje,které mají na tyto pomůcky zbytečně vysoké kriteria. Mycí a desinfekční zařízení podložních mís a močových lahví. Jednotlivé typy se odlišují kapacitou mycí komory, programovým vybavením a vzhledem. Některé myčky jsou vyráběny v provedení s integrovanou výlevkou nebo WC.


Myčka podložních mís a močových lahví

Předmětem je dodávka, instalace, uvedení do provozu kusu dezinfektoru podložních mís a močových lahví pro JIP 3. IK včetně příslušenství a provedení zaškolení personálu. Pro bližší informace kontaktujte přímo poptávající osobu uvedenou v kontaktech. Dokumentace a přiložené soubory Bude zobrazeno po přihlášení. Touto cestou chceme poděkovat Moravskoslezskému kraji a obci Malenovice za dotaci, která nám pomohla pořídit myčku a dezinfikátor podložních mís a močových láhví.


HEPA filtr, systémy monitorující čistící. KARTÁČ NA LOŽNÍ MÍSY, k mytí a čištění podložních mís s vějířkem o průměru x 1mm a pevnou dřevěnou rukojetí. Výrobce: KRÁSNÝ-zdravotnická technika s. Lokalita: - okres Hlavní město Praha Termín pro podání nabídek: - 31. Ve třetím patře v čistící místnosti je umístěna myčka podložních mís a močových lahví.


Koupely jsou propojeny signalizačním zařízením pro komunikaci s personálem. Důvodem je vysoký počet pacientů, u kterých je nutno používat podložní mísy nebo močové lahve. Aby se zabránilo možnému šíření infekce, je nutná perfektní dezinfekce. Součástí je i signalizační zařízení.


Myčka na umývání podložních mís a močových lahví. Dřezy slouží k mytí a dezinfekci pomůcek. Myčka mís z hygienických křesel, lahví na moč a podložních mís.


Patentovaný „bezdotykový“ systém, otevření pomocí nožního pedálu, uzavírání pomocí ručního snímače.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.