úterý 30. ledna 2018

Nerez potrubí

Nabízíme trubky v širokém spektru roměrů s různým opracováním povrchu. Odběr je možný i po menších kusech. Dále prodáváme nerezové plechy, tyče, profily, jekly, kolena, fitinky a další.


Vážení zákazníci, na základě usnesení vlády o přijetí krizového opatření, firma 3Q Metal s. Nabízíme nerezové oceli a jakostní nerez a výrobky z tohoto materiálu - nerezové plechy, tyče, trubky, potrubí a další materiály dle přání zákazníka. Vzduchotechnické potrubí je jedním z nezbytných komponentů jakéhokoli systému rozvodu vzduchu.

Velmi často používanou variantou je SPIRO potrubí vyráběné z pevného stáčeného pozinkovaného plechu. Vhodné třeba na výrobu zábradlí nebo rozvodu. Rozměry : 60x2mm, délky 1-6m, celkem 30m 42x5mm, délky 5-5m, celkem 10m 35x5mm, dé.


Press Fitting System - potrubí a press fitinky z uhlíkové a nerez oceli Magnetický filtr IVAR. V naší nabídce flexibilního potrubí naleznete hadice od renomovaných evropských a světových výrobců. Nabízíme hadice z AL, PU, PVC a dalších materiálů, které je možné dodat v antistatických, tepelně a hlukově izolovaných, elektricky vodivých, těžko hořlavých provedení, odolných proti vlhkosti, hydrolýze a hnilobě.


Tlumič hluku kruhový určen pro kruhové spiro potrubí nebo ohebné potrubí. Napomáhá tlumit hluk v potrubí na straně sání a taky výdechu.

Při výrobě SPIRO potrubí využíváme jeden z nejmodernějších strojů, který je velmi přesný a zaručuje kvalitní výrobky. Výchozím materiálem pro výrobu jsou pozinkované plechy, případně nerez. Tenkostěnné nerez redukce pro změnu průměru potrubí II Tyto nerez redukce slouží k redukování průmě.


Hydraulické ventily do potrubí. Příslušenství pro hydraulicky ovládané ventily. Chladiče, výměníky a chladící agregáty. Cartridge ventily Parker. PUR tvrzené pěny, opatřené po obou stranách hliníkovým polepem.


Samozřejmostí naší dodávky byly veškeré tepelné izolace VZT potrubí , pro než jsou naši pracovníci vyškoleni, stejně jako pro montáž protipožárních izolací a zhotovení protipožárních prostupů. Prodám svářečku a generátor Lincoln Weldanpower 1s motorem Briggs straton Vanguard 9HP. Svařuje železo a nerez ,generátor dává 5kw tedy 16A.


Kvalitní mašinka,ideální na montáže potrubí atd. Vše plně funkční,pravidelně servisovaná,bez úniku oleje,chytá na škubnutí. Vice info ve fotkách. Dělením materiálu pomocí CNC pálícího stroje.


Nerez trubky svařované. Kovovýrobou (od kusové až po velkosériovou).

Příruby a potrubní součásti všech typů a další potrubní komponenty, redukce, hrdla, desková dna, T-kusy, záslepky potrubí a také atypické přiruby na míru. Výrobou výlisků na výstředníkových lisech. Oválné komínové vložky WKO Oválné komínové vložky s označením WKO a mm jsou určené k odvádění kouřových plynů pro všechny druhy paliv jako je topný olej, zemní plyn, svítiplyn, propan butan, dřevo, uhlí, koks a další. Velmi dobře totiž odolává vodě, vlhkosti, jedlým kyselinám či slabým organickým a anorganickým kyselinám. Dobrý prístup, na zváranie ideálna poloha.


Top Weird WWGerman Prototypes That Actually Flew - Duration: 23:50. The Iron Armenian aka G. Pokud máte v úmyslu koupit nerezové potrubí , koule z nerezové oceli, nerezové oceli struktury, spojovací prostředky z korozivzdorné oceli, nerezové oceli šroubu a matice Čína od výrobců profesionální nerezové potrubí Číny a Čína dodavatelé, prosím neváhejte kontaktovat Beall Industry Group, s výrobní továrnu, jsme vždy k vašim službám. Tato mřížka je určena jak pro odvětrání vzduchu v průmyslových, obchodních a domácích prostorách.


Pavel Skuplík, inox- nerez. Děkujeme za návštěvu našich stránek a přejeme Vám, aby čas strávený na našich stránkách vedl k naplnění vaší vize a myšlenky, která vytvořila cestu k realizaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.