čtvrtek 18. ledna 2018

Plastové žumpy samonosné

Ponúkame Vám kvalitné samonosné plastové žumpy a zberné nádoby na vodu. Naše výrobky sú statický posúdené a certifikované a 1 vodotesné. Válcové stojaté pro obsyp pískem (jímky samonosné ) – Tyto jímky mají tři druhy vyztužení, díky kterým je stačí obsypat pískem.


Plastové žumpy samonosné

To neplatí za predpokladu správnej inštalácii a dodržania prevádzkových pokynov. Samonosné plastové nádrže, žumpy. Len u nás máte možnosť zakopit nádrž s dopravou zdarma po celej SR.


Všetky nádrže sú certifikované v SR. Používáme jí hlavně tam, kde není možné napojení na čistírnu odpadních vod nebo na veřejnou kanalizaci. Košík Produkt Produkty (prázdny) Žiadne produkty Bude určené Doručenie € Spolu. Ceny bez DPH Pokladňa. Jen u nás máte možnost zakopit jímku s dopravou zdarma po celé České i Slovenské republice.


Prihlásiť sa Napíšte nám. Všechny nádrže jsou certifikováné v ČR i SR. Vyrábame plastové nádržky. Náš sortiment tvoria plastové nádržky ( žumpy , septiky) - valcové a atypické. Zákazníkom ponúkame nádržky pre obetónovaní , nádržky samonosné , ktoré stačí len obsypať štrko pieskom a nádržky dvojplášťové vhodné pre miesta, kde hrozí priesak spodnej alebo povrchovej vody.


Náš e-shop prodává kvalitní plastové samonosné jímky, žumpy a nádrže na dešťovou vodu. Nabízíme kompletní sestavy na sběr a využití dešťové vody. Plastové samonosné Septiky a Žumpy. Sestavy jsou navrženy tak, že už zákazník nemusí nic dokupovat. Sestavy na využití dešťové vody máme buď na zálivku zahrady a mytí vozu nebo na splachování a praní.


Plastové žumpy samonosné

Na veškeré samonosné jímky a nádrže na. Naše plastové nádrže ( žumpy ) jsou ideální pro zachycení odpadních vod. Vstupní šachta: prům. Výrobce Mravec plast chce touto cestou zákazníky a zájemce o nabízené plastové nádrže ubezpečit, že i přez vážnou situaci koronavirové infekce panující v ČR, nejsou dodávky objednaných nádrží přerušeny. Jímky rozlišujeme na tři základní typy: samonosná jímka (žumpa), dvouplášťová jímka (žumpa) a jímky ( žumpy ) k obetonování.


Naše kvalitní jímky ( plastové nádrže) můžete použít do všech míst. Stačí, když si vyberete ten správný typ plastové jímky. V textu níže zjistíte kdy použít: samonosné jímky, dvouplášťové jímky a jímky k obetonování.


Plastové žumpy samonosné

Strojovou výrobou Vám ponúkame samonosné nádrže bez potreby betonáže. Správny obsyp nádrží pieskom dodatočne posilňuje vlnitú konštrukciu nádrže, čo z hľadiska životnosti radí tieto nádrže na popredné miesto produktov, určených na zber odpadovej a dažďovej vody, pričom vážia iba zlomok hmotnosti oproti betónovým nádržiam. Sklolaminátové jímky. Díky kvalitě a samonosné kon.


Tím pádem není nezbytné samonosné plastové nádrže betonovávat, čímž samozřejmě ušetříte další finanční prostředky. Usazení žumpy do země není nijak složité, a to i díky nižší hmotnosti. Polyetylén dokáže zajistit absolut.


Kontakt Ger-ekoplast. Pro výrobu používáme pouze kvalitní 1. Jímky jsou svařovány nejmodernější dostupnou technikou na trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.