středa 10. ledna 2018

Sprchové boxy obdélníkové

Koupelny Pegas - let zkušeností. Boxy jsou výrazně levnější řešení, jak sprchový kout. Stačí je zapojit na ventily teplé a studené vody, zapojit odpad a sprchový box je hotový za pár hodin. Vyberte si ideální řešení z naší nabídky, aby se Vaše koupelna stala útulnou místností. Obdélníkové sprchové kouty - dle výrobců.


Systémy jsou vyrobeny z kvalitního hliníkového rámu s výplní silného bezpečnostního skla. Výhody těchto sprchových koutů lze definovat dostupnou cenou, kvalitou a jednoduchou montáží. Součástí sprchových boxů v akci je sedátko pro maximální pohodlí při sprchování, masážní trysky , ventilátor , osvětlení , a dokonce i rádio.


Je nutné dodržet instrukcí v montážních návodech, také. Platí jednoduché pravidlo, že sprchový box by měl být pokaždé raději o něco větší a prostorný, aby v něm měl člověk dostatek místa. Na trhu se vyskytují hlavně čtvercové, obdélníkové a čtvrtkruhové sprchové boxy. Nechcete rekonstruovat, obkládat a zdít?


Pořiďte si sprchové boxy z naší nabídky. Pobyt v koupelně Vám rozhodně zpříjemní i hydromasážní sprchové boxy. Jedním z nich jsou i bezchybně těsnicí transparentní PVC profily, jejž nedávají vodě žádnou šanci. Pokud se rozhodneme pro sprchový box , odpadá nám nutnost obezdívání sprchového koutu, tedy spoustu peněz a práce.


Pokud nejste nadšenci skládání jednotlivých dílů, určitě vás nadchne rychlá instalace a nádherný sladěný design jednotlivých modelů, které padnou na zahradu, do bytu, rodinného domu stejně jako do mobilheimu. Prostory pro sestavení sprchového masážního boxu musí mít hotovou stavební připravenost (napojení vody, odpa elektroinstalace). Vyhnete se tak plísním a montáž zvládnete i sami.


Sprchové boxy obdélníkové

Unikátní hliníkový profil zaručuje 1 stabilitu rámové konstrukce. Máte-li ve vaší koupelně dostatek prostoru, není žádný důvo proč si ho nedopřát. Užijte si luxusní prostor při sprchování. Stejně tak je využijete pro osoby s omezenou pohyblivostí. U nás najdete obdélníkové sprchové kouty značek Ross či Mereo.


V nabídce rozměry 80x90cm, 70x100cm, 90x100cm, 80x120cm, 90x120cm a další. Rámové sprchové kouty Eco-Line od výrobce SanSwiss. S Cada XS obdivujete každý den nezaměnitelnou kombinaci elegantního nadčasového designu.


Sprchové boxy obdélníkové

U nás si vyberete ten pravý sprchový box dle možností vaší koupelny. V této kategorii naleznete sprchové a masážní boxy s nízkou vaničkou pro pohodlný vstup i výstup a sedátko pro pohodlné sprchování. Základní model sprchového boxu ze série PROJECT.


Kúpeľne Pegas - rokov skúseností. Sprchový box čtvercový. Kvalitní sprchové kouty a boxy s nízkou (bezbarierovou) či hlubokou akrylátovou vaničkou. Vyšší vaničky jsou opatřeny železnou podpůrnou konstrukcí. V hliníkovém rámu se pohybují bezpečnostní skla o síle 5-mm v různém barevném provedení.


Nabízíme sprchové kouty pro seniory , které jsou bezbariérové, komfortní a příjemné. Zde najdete obdélníkové sprchové kouty rozměr 150xcm. Polysan Easy Line - Jednoduché a praktické řešení pro sprchové kouty.


Nejlevněji od 9Kč. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Nástěnné obdélníkové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.