úterý 16. ledna 2018

Topení elektrické

Topení elektrické

ELEKTRICKÉ PODLAHOVÉ TOPENÍ třída Kpt. DAVID BLÁHA třída Kpt. L vystavil MÚ-OŽÚ Příbram, ev. LUCHT-LHZ , jsme specialisté a jako jedni z prvních jsme začali montovat a prodávat přímotopy s akumulací, dovezeme namontujeme, nebo Vám je odešleme na Vámi zvolenou adresu. Topný žebřík je dnes již běžnou součástí moderních koupelen.


Topení elektrické

Infratopení uspoří až nákladů na topení. Elektrické vytápění není jen elektrokotel nebo přímotopy. Topné kabely pro ochranu potrubí. To samé platí i pro malé děti hrající si na teplé podlaze. Nezapomínejme ani na domácí mazlíčky – psy a kočky, které jsou vířením prachu také silně hroženi.


Levnější a úspornější topení jsou INFRAPANELY. Oním topným tělesem může být například elektrický kotel. Jeho hlavním plusem je, že nevytváří žádné spaliny, při jeho instalaci tak odpadá řešení jejich odvodu ven z objektu.


Stačí, aby bylo zajištěno. Ideální elektrický topný žebřík do Vaší koupelny! Nakupujte kvalitní elektrická topidla od profesionálů v oboru topení.


Nejjednodušší způsob, jak vyřešit topení do koupelny, je pořídit si elektrický topný žebřík do koupelny. Je příjemné a zdravé při instalaci podlahového topení a cílené při použití sálavých panelů a infrazářičů. Je obnovitelné, neboť stále více elektrické energie se vyrábí pomocí obnovitelných zdrojů. A v kombinaci s elektromobilitou a Smarthome velmi trendy.


A v neposlední řadě i úsporné pro plné vytápění v novostavbách i temperování při rekonstrukcích. Volit můžeme mezi přímotopným, smíšeným nebo akumulačním způsobem vytápění. Tyto systémy se liší v míře akumulace tepla do podlahy, tedy v tom, zda je použita betonová vrstva a jak silná, částečně záleží i na druhu.


Nicméně, většina elektřiny se vyrábí spalováním uhlí, plynu nebo ropy, a to tak, že jen asi se přenese na elektrickou energii. Vzhledem k tomu, že předávání energie přináší ztráty, je často elektrické topení dražší, než teplo vyráběné doma i ve firmách, použitím spalovacích. Je lepší elektrické podlahové topení , nebo topení s elektrickými radiátory? Radiátory jsou investičně levnější.


Topení elektrické

Míň však vydrží a jsou daleko dražší v provozu. V chladných obdobích, kdy primární zdroj nevytopí objekt na tepelnou pohodu, zapojí se také elektrokotel. Toužíte po příjemné a romantické atmosféře u Vás doma?


Mít i zimní dny krásně proteplené? Ale zároveň nechcete mít starosti s náročnou údržbou klasických krbů, s prachem, či sháněním dřeva? Pak jsou elektrické krby výbornou alternativou krbů a kamen klasických. U nás naleznete opravdu široký výběr vysoce funkčních nástěnných i stojacích elektrických. Jako primární zdroj tepla se ale tento systém také používá.


Topení elektrické

Přímotopy ( elektrické přímotopné konvektory) s instalací na zeď - topidla s velmi příznivým poměrem „cena - výkon - dynamika - rozměry. Pořizovacími náklady jsou tato topná tělesa nejlevnější variantou pořízení topného systému. Níže následuje přehledné rozdělení elektrických přímotopů v naší nabídce s jejich stručnou charakteristikou. Topení elektrické W88A, mini, 4W.


Je ideální na vytápění menších místností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.