pondělí 5. února 2018

Baterie s bidetovou sprchou

Umyvadlová páková baterie pro umyvadlo s bidetovou sprchou. S otočným výtokem a bidetovou sprchou. HANSGROHE METRIS páková umyvadlová baterie s bidetovou sprchou. Vaše koupelna získá nádech luxusu. Skladem, ihned k odběru ks.


Ravak s bidetovou sprškou držákem na zeď BM 011. Umývadlová stojanová batéria s bidetovou sprchou , bez výpustu. Vytvárame inšpiratívne kúpeľne premyslené do posledného detailu. Bidetová sprška Bidetová sprška.


Pod značkou RAVAK dodávame komplexné riešenie modernýc. Podomítková baterie s bidetovou sprchou - CHROM. Nabídka stojánkových umyvadlových baterií s bidetovou sprškou. Ideálna aj pre priestory, do ktorých sa nevojde samostatný bidet. Variabilne použiteľná.


Ravak batéria umývadlová s bidetovou sprchou BM 011. Zľava 14€ ks Dostupnosť Do pracovných dní. Doprava cena za dopravu 00. Tento nástěnný ventil nabízí designově ucelené řešení bidetové spršky vhodné i do menších prostor. Kvalitné podlahové kúrenie a ohrev vody od návrhu až po montáž po celom Slovensku.


Značkové vybavenie kúpeľne, sprchové žľaby a vodovodné batérie. Na bidettu si okamžitě zvyknete tak, že nebudete chápat, jak jste bez ní vůbec mohli žít! Pokud nemůžeme použít umývátko je vhodným a bezpečným řešením podomítková baterie TRES s bidetovou sprškou. Lze je ale použít tam, kde je umyvadlo v dosahu klozetu. Výhodné řešení tam, kde není možné instalovat bidet.


Pokud sháníte designovou baterii a netroufáte si na hranaté tvary, pak je pro Vás Rhapsody ideálním řešením. Série je stále rozšiřována o nové prvky. Například o podomítkové baterie , sprchové sloupy nebo stojací vanové a umyvadlové baterie.


Ideální i pro prostory, do kterých se nevejde samostatný bidet. Vodovodní baterie na stěně pro bidet s hygienickou sprchou lze umístit do kombinované lázně. V případě, že je zařízení instalováno v toaletě, není nutný přesun hygienických procedur do koupelny. Baterie je vyrobená z masívnej mosadze.


Další výhodou je dostupnost vodovodu. K ochraně zdraví zákazníků slouží také nová bezpečnostní opatření přijatá zásilkovými a doručovacími službami. Kód: BIDETSET10-LATUS. Prodloužená záruka na většinu produktů.


Ravak nástenný ventil s bidetovou sprchou BM 040. Profesionálne riešenie pre vašu kúpeľňu nájdete v ponuke kupelnashop. Nalezeno: produktů. Blanco Kuchyňská bater. Již nemusíte kupovat dvě baterie , pokud máte bidet blízko umyvadla, vystačíte si s jednou.


Baterie s bidetovou sprchou

Součástí umyvadlové baterie je bidetová sprcha, hadice a držák sprchy. Kvalitná a cenová prístupná séria - jednoducho LILA. Tato baterie nabízí designově ucelené spojení podomítkové baterie a bidetové spršky, vhodné i do menších prostor.


Po použití doporučujeme uzavřít ventil bidetové spršky nebo podomítkovou baterii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.