čtvrtek 15. února 2018

Čtyřhranné vzduchotechnické potrubí

LKR jsou určené pro větrání v průmyslových, komerčních prostorech a rodinných domech. Velkou výhodou je snížení rizika tvorby hluku ve vzduchotechnické trase a možnost výroby libovolného rozměru potrubí. Přímé vzduchotechnické hranaté. Dodáváme čtyřhranné vzduchotechnické potrubí a tvarovky na míru dle Vašich potřeb. Vyrábíme hranaté potrubí pro vzduchotechniku.


Ploché potrubí , ventilační potrubí , vzduchotechnické komponenty, objímky na trubky, vzduchotechnické. Plastový stavebnicový systém je navržený pro větrání menších prostor v bytech, jako jsou například kuchyně, koupelny,. Vzduchotechnické rozvody se označuje potrubí z pozinkované oceli, kruhové nebo čtyřhranné. Realizace v prostorech, kde není možné použít rovné potrubí , nabízí možnost použití flexibilního, ohebného potrubí. Nabízíme flexibilní hadice z AL, PU, PVC a dalších materiálů, které je možné dodat v antistatických, tepelně a hlukově izolovaných, elektricky vodivých.


WRL potrubí z pozinkovaného plechu Čtyřhranné WRL potrubí z pozinkovaného plechu Jedná se o čtyřhranné potrubní rozvody vyrobené z pozinkovaného plechu malých průřezů - systém WRL, určených pro větrání a vytápění bytových domů, rodinných domků i komerčních prostor. CENA NA POPTÁVKU Pozinkované potrubí čtyřhranné skup. V naší nabídce pro VZT plastová potrubí naleznete také potřebné plastové tvarovky. Barva plastových kanálů je bílá.


Tloušťka plechu (mm) DN. Plastové vzduchotechnické potrubí je vyrobeno z ABS plastu. KRUHOVÉ POTRUBÍ = x 1ČTYŘHRANNÉ POTRUBÍ Ø 1KRUHOVÉ POTRUBÍ = x 2ČTYŘHRANNÉ POTRUBÍ Ø 1KRUHOVÉ POTRUBÍ = x 2ČTYŘHRANNÉ POTRUBÍ. Nejoblíbenější koupelnový ventilátor MiniVent M1.


Výhodou čtyřhranného potrubí je, že se lépe přizpůsobuje rozměrům stavby a snáze se vyrábějí tvarové kusy. Výfukové hlavice, koncové prvky. Oblouk 90° Oblouk 90°, vyrobený z pozinkovaného plechu. Do DN2(včetně) lisované provedení, větší průměry segmentové. VZT potrubí je buď pevné, či flexibilní.


Zpětná klapka pro čtyřhranné potrubí z pozinkovaného plechu se montuje do rozvodu vzduchotechniky jako tvarovka, tzn. SPIRO potrubí na rovnou plochu, jako je hranaté potrubí nebo VZT jednotka. Vzt potrubí nabízíme za skvělé ceny. Nabízený sortiment obsahuje čtyřhranné potrubí , kolena , odbočky ( T-kusy ), redukce a přechody ze čtyřhranného potrubí na kruhový průřez.


Ján Skovajsa - KLIMAT dokážeme vyrobit potrubí a tvarovky vzduchotechnického potrubí ve všech rozměrech. Nabízíme kompletní sortiment zahrnující VZT jednotky, požární klapky, čisté prostory, potrubní systémy, distribuční elementy, indukční jednotky, pasivní stropy a další příslušenství pro vzduchotechniku. Potrubní kanál vyrobený z pozinkovaného plechu. Díky své pevné konstrukci jsou SPIRO trouby používány v instalacích, kde je kladen velký důraz na dosažení co nejnižší tlakové ztráty vzduchotechnických vedení. Potrubí z pozinkovaného ocelového plechu SK.


Čtyřhranné vzduchotechnické potrubí

Kompletní dodávka vzduchotechnického potrubí , dodávka koncových a regulačních elementů. Na toto potrubí vlastníme certifikaci dle ustanovení §zákona č. Tento typ vzduchotechnického potrubí je určen zejména pro větrání v průmyslových objektech, komerčních prostorách nebo rodinných domech. Jistě oceníte snížení tvorby hluku ve vzduchotechnice a možnost výroby atypických rozměrů.


Zároveň je možné na zakázku vyrobit jakýkoliv libovolný rozměr potrubí. Zakázkové potrubí pro rozvody vzduchu vyrábíme pro nízkotlaké aplikace. PVC, plastové, ventilační, obdélníkové, ploché, potrubí , k, odsavačům. Díky kvalitnímu výrobnímu procesu je potrubí vyrobeno přesněji a rychleji.


Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.