čtvrtek 1. února 2018

Design koupelny

Design koupelny

Hledáte inspiraci do své koupelny ? Fotogalerie návrhů nabízí průřez tvorbou našich designérů, které navrhování koupelen prostě baví. Za sebou mají více než 4návrhů. Prozkoumejte nástěnku „basin design “ uživatele luckakoupelny na Pinterestu. Podívejte se na další nápady na téma Koupelna, Interiéry a Koupelnový interiér. This Pin was discovered by Ivana Čermáková.


Design koupelny

Rádi Vás přivítáme v našem showroomu. Máme zde nepřeberné množství obkladů, dlažeb, sanitárního zařízení a doplňků. Najdete zde i také vzorové koupelny a wellness. Sofistikovaný design pro koupelny Fotky ukázkových řešení řeknou více než tisíc slov, proto neváhejte a prohlédněte si galerii realizací našeho koupelnového studia.


Naleznete zde nejen celkové zařízení koupelen, ale také obklady a dlažby do koupelen a dalších prostor či realizace bazénů a teras. Zařizování koupelny nemusí být vždy jednoduché. Musíte se rozhodnout, jaké zvolit obklady, sanitu a nábytek. Proto jsme pro vás připravili tuto sekci, ve které najdete odkazy na videa, články s radami pro vybavení, ale i fotografie různých druhů koupelen.


Klasický moderní design pro osobní koupelny příštích desetiletí. Kompletní sortiment vybavení koupelny nabízí univerzální možnosti řešení a svojí jednoduchostí a čistotou designu se přizpůsobí vašemu stylu. Kolekce KEUCO ELEGANCE stanoví trendy pro koupelny budoucnosti: suverénní, moderní, nadčasové.


Koupelny Stefano nabízí obklady, dlažby a koupelnové vybavení od luxusních italských a španělských dodavatelů. Navštivte nás v showroomu na Praze 9! Společnost design bath nabízí luxusní koupelnové značky, které jsou jedničkou v designu a účelu v koupelně. Catalano, Porcelanosa, Gessi jsou zástupci špičkového vybavení koupelen, zejména zachodů, koupelnové keramiky, umyvadel a baterií.


Design koupelny

Celý design koupelny pak podtrhnete nábytkem, zrcadly a osvětlením, které vaši koupelnu rozzáří. V naší nabídce naleznete mnoho koupelnových doplňků, které vám umožní vyladit poslední detaily. Není to tak snadné zvolit design koupelny a správně umístit do ní všechny vodovodní prvky. A někdy v koupelně chcete umístit více domácích spotřebičů, například pračku nebo ohřívač vody. Dnes návrháři prezentují různé možnosti interiérů jak pro kombinovaná, tak pro samostatná sociální zařízení.


Různé příklady ukazují, jak i na nejmenší ploše. Nel libro delle idee di oggi vi mostreremo che i bagni piccoli non hanno nulla da invidiare a quelli grandi! Sdílet na facebook twitter Odebírat novinky.


Design koupelny

Inspirace: Kamenný design koupelny. Dokážete si představit ve vaší koupelně obklad. Pokud hledáte kvalitní obklady a dlažbu s vysokou životností, či designové sprchové kouty, luxusní vany a koupelnové radiátory, tak možná právě pro Vás je ideální volbou tato sekce. Vybrali jsme pro Vás několik druhů moderních obkladů a dlažeb.


Puristicky elegantní design do každé koupelny. Model Geberit AquaClean Sela nabízí velmi jednoduché, intuitivně ovladatelné funkce a díky svému puristicky elegantnímu designu se hodí téměř. Dobrá otázka - která koupelna je malá? Drobné koupelny hruschevok oblasti méně než metry čtverečních. Ve srovnání s nimi je koupelna asi metrů čtverečních.


Proto věnujeme pozornost všem plánování, který ukládá. Trendy v koupelnách se v čase mění a vyvíjí. Chceme být těmi, kdo Vám přináší inspirativní novinky jako první.


Proto jezdíme po všech významných světových výstavách, hledáme společně s výrobci nové designy, vyvíjíme vlastní exklusivní produkty. Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Dodáváme koupelny kompletně včetně 3D návrhu a realizace na klíč, rádi vám pomůžeme také s jednotlivými částmi koupelnového vybavení.


Základem designu koupelny jsou jednoznačně obklady a dlažba , kvalitní vodovodní baterie , sprchy nebo sprchové sety a sanitární keramika od renomovaných výrobců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.