středa 14. února 2018

Dotace na kotle jihomoravský kraj

Dotace na kotle jihomoravský kraj

Kotlíkové dotace I - sběr žádostí ukončen. Instalace nového zdroje vytápění může být spojena. Podávání žádostí od: 24. Ministerstvo životního prostředí po Novém roce spouští třetí a finální vlnu takzvaných kotlíkových dotací. Z peněz Evropské unie na ni pošle tři miliardy korun.


Plánuje se za ně vyměnit cca tisíc zastaralých neekologických kotlů. Jihočeský kraj Rozhodnutí o poskytnutí dotace v rámci podprogramu Nová zelená úsporám – Adaptační a mitigační opatření, kterým bylo schváleno dalších 11mil. Kč z programu Nová zelená úsporám na dofinancování žádostí podaných ve 3. Dotace je určena na výměnu kotlů na tuhá paliva s ručním přikládáním horší než 3. Výše uvedená podpora bude navýšena o 7. Kč v případě, že je výměna kotle realizována v obci, která je označena jako prioritní území. Výměnu starého neekologického kotle může pomoci realizovat 3. Na každou žádost je možno získat z nákladů spojených s výměnou kotle na tuhá paliva.


Peníze je možno použít na nový zdroj tepla, který bude splňovat přísné evropské emisní normy. Dále na všechny položky související s montáží a rekonstrukcí strojovny kotelny. Ale i na opravu komínu opravu otopné soustavy apod.


Na výměnu kotlů a snižování emisí v ovzduší vyčlenil více jak 1mil. Kč, z toho alokace na první výzvu, která je v současné chvíli vyhlášena, bude více. Chci poradit s dotací! Modelový příklad kotlíkové dotace Tepelné čerpadlo Cena zařízení a instalace 196. Kč Úspěšně získaná dotace.


Jihomoravský kraj podmínky pro získání kotlíkové dotace. Juříček Richar Drnovice 63 tel. Lubor Vybral, Pod Strážnicí 38 tel.


Pojďme si říci jak na to, co vše program nabízí a co vyžaduje. Triplex – jemný filtr na dešťovou vodu do max. Od počátku koronavirové epidemie byl zejména v roli koordinátora distribuce.


Po dobu nouzového stavu se vybra. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Do tohoto data mohou zájemci žádat o příspěvek až do výše 127.


Předmětem podpory je výměna stávajícího kotle na tuhá paliva s ručním přikládáním emisní třídy dva a horší. Rozdělí jim 1milionů korun. Stejnou částku získal od ministerstva životního prostředí už v první výzvě a lidem dotace rozdělil ve dvou vlnách.


Radní kraje Petr Hýbler (ANO) řekl novinářům, že se za. Kč při změně zdroje z elektrického za peletky bez procentuálního omezení! Slevy na kotle Pro další informace nás prosím kontaktujte.


Jistě Vám to bude finančním přínosem. Navýšení původních způsobilých výdajů lze použít výhradně na podporu dílčích projektů, jejichž. Podmínky musí splnit nemovitost, žadatel, původní, ale i nový zdroj tepla. Rádi za vás vše vyřídíme a zajistíme i montáž vybraného tepelného zdroje ( kotle na tuhá paliva, kotle na plyn, tepelná čerpadla …). Na nic nečekejte a obratem nás kontaktujete na tel.


Automatické i ruční kotle na tuhá paliva. Možnost získání kotlíkové dotace až do výše ceny kotle. Předepsané parametry musí kotle splnit pro všechna paliva určené výrobcem a všechny použitelné. Dále je možné čerpat bonus pro oblasti se zhoršenou kvalitou ovzduší.


Maximální uznatelné náklady, ze kterých bude hrazena procentuální dotace , jsou 150. Fotografie původního kotle s jeho stávajícím napojením na komín a otopnou soustavu jsou jedním ze základních podkladů ve všech krajích. Dokumentuje se tím splnění základního předpokladu poskytnutí kotlíkové dotace , a to že byl v domě instalován kotel na tuhá paliva.


Každý kraj má metodiku pro dokumentaci stávajícího kotle. Pokud bude mít kotel nedostatečnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.