pátek 2. února 2018

Dražice bto 10 in

V beztlakovém systému lze připojit jen jedno odběrné místo. Technické parametry: Objem. Více informací o elektrickém ohřívači vody BTO. Pro jedno odběrné místo. Instalace pod umyvadlo, dřez, sprchu.


Dražice bto 10 in

Kč Cena je uvedena včetně RP a DPH. Ohrievač dodá teplú vodu na všetky miesta s elektrickou energiou, a tak sa hodí pre rôzne inštalácie. Produkt byl krátce používaný, a proto má drobné kosmetické vady. V balení může chybět některé příslušenství. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu. Poznámka (odkaz, PartNumber apod.): Odeslat Zkuste nové Alza Premium Moje Alza. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Stupeň ochrany ve standardu IP 24. Funguje při napěti o 2V.


Srdečně vás zveme na výstaviště PVA EXPO Praha v Letňanech ke stánku č. Dražice BTO IN Bojler s umístěním pod umyvadlo. Použitie : Určený pre jedno odberné miesto. Hodí sa na prípravu teplej vody v domácnostiach, na chatách a rôznych sociálnych. DRAŽICE BTO IN - DRAŽICE BTO IN OHŘÍVAČ VODY EL.


Všetky informácie o produkte. Vhodné príslušenstvo. Gardenwatch is a collaborative project between BTO and the Springwatch team. We asked you to tell us about your garden and its wildlife so we could build a comprehensive picture of how gardens can help UK wildlife species to thrive in the future.


Eliz EURO ohrievač nad drez s batériou MOC: 152. Beztlakový ohrievač BTO IN objem 10l. Charakteristika ohrievačov. Ohrievač s plastovou nádobou a zaujímavým dizajnom spoľahlivo zásobí teplou vodou jedno odberné miesto – sprchu, umývadlo a drez. Přihlásit Registrovat.


Dražice bto 10 in

Srovnání cen Domácnost a kancel. Ohřívač je určen pro použití nad umyvadlem, dř. Vám děkují za rozhodnutí používat výrobek naší značky.


Teplotu vody je možné nastaviť termostatom v rozmedzí °C až 75. Je nutné dodržať návod na. Strana KATALOG ND VÝROBEK: EL. OH ŘÍVA Č VODY – BEZTLAKOVÝ MODEL: BTO IN TYP: POD ODB ĚRNÉ MÍSTO Č. More details BY ORDER. INFORMATION LEAFLET pursuant to Directive No.


Elektrické bojlery DZ DRAŽICE. Viac informácií o elektrickom ohrievači vody BTO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.