pondělí 12. února 2018

Kamera do kanalizace

Větší hlavice s vozíkem pro kanalizace většího průměru. Dosah mé kamery je metrů. Pohled do kanalizace vás nemusí vždy potěšit. Má první kanalizační kamera.


Sloužila nejdéle ze všech kamer. Vydržela mi téměř tři roky, což je rekordní životnost. Já s dcerkou - autoportrét z kanalizační kamery.


Co je třeba k prohlídce a revizi kanalizace ? Na revize vyjíždíme jedním ze profi kamerových systémů. Při kamerové prohlídce kanalizace do obrazu prolínají ujetou vzdálenost i popis závad včetně velikosti trhlin, přesahu hrdel, ovality a spádu potrubí. Kamera do kanalizace. Pracujeme s nástrčnou kamerou do kanalizace Revi 2od firmy Ibos která dosáhne do délky metrů.


Nástrčná kanalizační kamera je určená pro potrubí od DN - DN 300. Jsme první výrobci těchto systémů v České republice a zakládáme si na tom, že jdeme vlastní cestou. S ohledem k úspěchům můžeme tvrdit, že je to cesta dobrá. Při použití kamery do kanalizace je nutné aby kanalizace nebyla zaplněná vodou, v té pak kamera nic nevidí.


Využijí je instalatéři, elektrikáři, autoservisy, kominíci a další. V naší nabídce naleznete kamery pro jednoduché i náročné uživatele. Kanalizační kamera pro průzkum potrubí a revize kanalizace až do délky m. Zjistím proč je ucpaná kanalizace , v jakém je stavu a čím se. Vestavěná kamera do vozidla VW transporter.


Dodávka je vybavená tlačnými. Danou prohlídku včetně záznamu a metráže naším kamerovým systémem pro Vás zaznamenáme na DVD včetně vypracované podrobné zprávy o stavu potrubí. K dispozici máme dva kamerové systémy plně vybavené nejmodernější technikou. Tlačná kamera do menších profilů kanalizace.


Sign in to make your opinion count. Get without the ads. Odpadní voda pak poškozenou stěnou potrubí prosakuje do okolní půdy a může se dokonce stát, že se stěna potrubí zhroutí. Pak dochází mimo jiné taky k neprůchodnosti kanalizace. Technologie samochodného kamerového systému je založena na systému televizní kamery s otočnou hlavou pro použití v profilech od DN 1až do.


Kamera do kanalizace

MONITOROVÁNÍ KANALIZACE MODERNÍ KAMEROVOU TECHNIKOU. Revize kanalizace probíhá pomocí TV kamery. Stav kanalizace a trubek je zdokumentován, což lze využít nejen k informovanosti o daném problému, ale také jako prevenci, čímž předejdete možným potížím se zanesením odpadních rour a potrubí. Tato přenosná kamera je vhodná především pro. Inspekce potrubí a kanalizace.


Nalezeno: produkty. Rodiče prodávají starou chatu, pro kterou už nemají využití. Před předáním chaty novému majiteli se však matka (Ivana Chýlková) rozhodne uspořádat poslední pořádn. Endoskopická kamera ! Skvělý doplněk pro všechny opraváře při opravování pračky, myčky, ucpaného odpadu, kanalizace poškozených trubek, ale také pro průzkumníky.


Dostanete se s ní do špatně přístupných míst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.